Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@xblackwidowx: @Nyggativez: moja świeża dziewczyna 14 lat temu była bi. No i na imprezie u jej znajomych gdzieś zaginęła, a znalazłem ja w kiblu z inną babą i się strasznie w-------m. Teraz jak sobie tak myślę (bo związek trwał może z 3 lata) to strasznie z------m, bo mogłem się dołączyć ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
pytanie do facetów, czy byłby dla Was to problem jakby wasza dziewczyna całowała by sie ze swoja kolezanka?

@xblackwidowx: W p---o często są monogamiczne pary. I czasem jak robią wspólne filmy z innymi parami, to partnerzy pozwalają kobietom macać siebie nawzajem. Co praktycznie nigdy nie działa w stosunku do facetów. Więc najwyraźniej faceci, z jakiegoś powodu nie czują aż takiej zazdrości, jeśli zdrada polega na całowaniu się, lub dotykaniu z
  • Odpowiedz
@xblackwidowx wyobraź sobie, że Twoja dziewczyna liże się z tamtą drugą, a ta zrobiła loda jakiemu fagasowi i nie umyła zębów. Potem Twoja laska chce się całować z Tobą. Fajnie? Jak jesteś pedałem to pewnie tak.
  • Odpowiedz
@xblackwidowx: Tak. Kieruję się zasadą, że jak jest się z kimś w związku to takie sytuację nie mają prawa mieć miejsca, bo takie rzeczy są zarezerwowane tylko dla partnerów.
  • Odpowiedz