Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
Gours +93
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
#gothic #kronikimyrtany
A mikstury takiej chyba nie ma w tej grze
Komentarz usunięty przez autora
@Poitrus: Tak, slusarz aczkolwiek jak idziesz w cokolwiek poza magia to pewnie bedzie bardziej ciekawy mistrz do wyboru np kowal jesli walczysz wrecz itp, zwlaszcza ze opcja terminowania u drugiego oblokuje sie duzo pozniej
(jako mag masz w trąbce miecze i łuki wiec mozna sie bawic :P)
@Poitrus:
chyba wszystkie rzeczy
Jak mu dałem wszystko co zebrałem w 1 i 2 rozdziale, wpadło jakieś 25k.