Aktywne Wpisy
Lotmanek 0
Takie zmiany na skórze, co to może być? Ospa? Około 10 takich swędzących bomblów, tylko na nogach i na d00pie, pomocy
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
No dobra, ilu z was tu ma dwie albo więcej roboty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktualnie pracuje fulltime w jednej pracy + 2x part time. W styczniu kończy mi się kontrakt na jedną part time i myśle nad drugą robotą fulltime XD
Głównym powodem jest oczywiście hajs i to że się nudzę w każdej z tych 3 prac (łącznie siedzę z 6h dziennie).
Z pierwszej roboty mam jakieś 30k pln, z dwóch part-time ~15-20k. Fajnie byłoby mieć z 60-65k brutto miesięcznie (・へ・)
#programowanie #it #prograsmista50k
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63b69d853aff44a0fb1aaf33
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
A tak serio... Dla mnie też bait. Ja bym nie ogarnął dwóch robót na serio. Chyba że lecisz w kulki aż się ktoś zorientuje, ale dla mnie to nie jest poważne. Ja tam wolę dawać wartość i być docenionym.
@eugeniusz_geniusz No właśnie nie XD Zaakceptowałem ofertę (full time), bo zwolnienia w USA itd, więc olałem rynek amerykański. A aplikowałem na oferty 120-180k usd (・へ・)
@fiddle Żaden bait. Pracuje dla zagranicznych firm (UK/IE), więc płacą w euro. Aplikowałem na dużo lepsze oferty, ale
Dodatkowo, w dobie pracy zdalnej, nie ma opcji być na wszystkich callach tu i tu. Owszem, ktoś powie ze różne godziny pracy załatwią problem - no to wtedy chciałbym te 6h przy kompie zobaczyć.
Da się to ogarnąć, znam taki przypadek, ale uciągnął miesiąc i go #!$%@? przez
---
Zaakceptował: karmelkowa