Aktywne Wpisy
Czy potrafi mi ktoś racjonalnie wyjaśnić czemu #dacia jest tak generalnie hejtowana na tym portalu? Jakie macie przesłanki za wyzywaniem i poniżaniem użytkowników akurat tej marki samochodowej? #motoryzacja
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć
Larsberg +4
O tym wypadku usłyszała chyba cała Polska. Większość zobaczyło te zdjęcia wraku. I jestem teraz niezwykle ciekaw jaka będzie reakcja? Czy młodzi gniewni Beemiarze i im podobni którzy to widzieli wyjadą sobie jak gdyby nigdy nic na polskie drogi i nadal będą "#!$%@?ć z głową"? Czy ci ludzie są tak przekonani o swoich "umiejętnościach" że nie zmuszą ich takie obrazki do refleksji?
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia
W apce pokazuje ze kod nieprawidłowy, co ciekawe na Faceid nie działa. Nie przychodzą również SMS na numer telefonu. Jak to rozwiązać?
#bank #banki #kontobankowe