Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +145
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +127
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
co się stało o 20:41, że indexy wypierdzieliły w górę? dax, sp500 i nasdaq, IDENTYCZNE wzrosty przez taki sam okres czasu (6 minut wg świeczek)
Skąd wiem?
@rafdro: hmm, widzę, że specjalista ds giełdy
cert oczywiście jest, jak mniemam
@rafdro: no przecież ten jest najważniejszy. o inne nie pytam, bo to śmieci jakieś
zaczęło się o 20:41, trwało 6 min. na wszystkich 3.
@maksii14102000: ?
na pewno ktoś duży, ale bardziej to mi wygląda na jakiś skup, a nie HFT
zresztą, gdybym się znał, to bym nie pytał xD
@bruhhhhhhhh: no, i zaczyna się słownictwo, którego nie rozumiem, i obrazki, których nie kumam i to mi się podoba. dzięki za próbę odpowiedzi.
mam pytanie, pokazałeś mi US500. rozumiem, że zlecenie iceberg na US500 mogło mieć wpływ i na US100
ale wpływ na dax? i to we wszystkich 3 przypadkach w identyczny sposób?
obrazek to screen z bookmap, można znaleźć na yt live - w wielkim skrócie księga zleceń w formacie graficznym na wykresie
dax jest w tym momencie w sesji online, gdzie nie ma w ogóle handlu na spółkach które go tworzą, więc algorytmy patrzą się na stany, praktycznie odwzorowując sesję za oceanem - nie samo zlecenie a price action (które wynika