Aktywne Wpisy
technojezus +27
Ostatnio spotkałem starego znajomego ze szkoly. Gość 29 lat, ogarniety, dobra praca, tam gadka szmatka, temat zszedł na nasze różowe. Pokazuje mi swoją, atrakcyjna kobieta i ja się pytam ile ma lat, a ten, że 21 xD. Niby nic, ale chłop nornalnie jest z nią jak miała 17 lat i sam się jeszcze mi tym chwalił
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Stoi się na skrzyżowaniu, włącza się zielone - jedziesz w prawo, a tu przechodnie też mają zielone! WTF se myślę..., więc wiem skąd tyle wypadków. 15 lat jeżdżę pi Londynie i nigdy nie widziałem tak debilnych przejść dla pieszych jak w krk...
Nie dziwię się, że w Polsce jest tyle wypadków drogowych z udziałem pieszych...
przejścia nie trzeba... przechodzisz bo potrzebujesz.
poważnie
Nie
Ogólnie dla samych osobówek powinno się odsunąć przyjścia kilka metrów od skrzyżowania i zawsze wtedy w tej luce by
Ale u nas spotykam się z sytuacja przy warunkowym, ze ruszamy sobie właśnie na warunkowym a piesi maja czerwone, dojeżdżamy do pasów a nagle zapala im się zielone. No i tu chyba każdy może się zdziwić. Zero synchronizacji.
Komentarz usunięty przez autora
@MrProperr: no no, nie rozpędzaj się, bo to trzeba na spokojnie i dokładnie wyjaśnić. Bo już spotkałem się z tym, że ktoś nie potrafił odróżnić sygnalizacji kierunkowej od zielonej strzałki:
https://www.auto-swiat.pl/porady/prawo-jazdy/zielone-strzalki-i-sygnalizatory-kierunkowe-kiedy-trzeba-sie-zatrzymac/xsr5ypp