Aktywne Wpisy
ciesIak +9
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
zapatrzon_w_grunt +373
Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. Oczywiście niezalogowani użytkownicy wpadają w cenzurę czy chcą czy nie chcą. Bo tak. Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku. Twój wpis trafił na ocenzurowane? Nikt Ci o tym nie powie, bo tak działa Shadow Ban.
#smartwatch
@lukasz-brak: To se daruj huwawei gt3 pro. Platnoci nie dzialaja (ale sam zegarek nawet spoko. Sen w miare ogarnia)
@lukasz-brak: Ja mialem podobie. Mechanika wybieralem jakie 1/2 roku az w koncu przypadkiem na wystawie zobaczyle tego co mnie ujal :)
Raczej sceptycznie podchodzilem do smartwatchy. Kusilo mnie wlasnie placenie i gdzies przeczytalem ze huawei sie zmienil i juz sie da. No nie da sie :) Ale ogolnie to ciekawy gadzet.
Osobiście mogę polecić GW4 Classic, dobrze wygląda i ruchomy bezel robi robotę
Dla mnie: https://www.skagen.com/de-de/products/smartwatch-hr-falster-3-milanaise-silikon-blau/SKT5203.html