Aktywne Wpisy
barber-barberski +60
Czy w dużych Polskich miastach to jest normalne, że w Ciepłe dni w częściach wspólnych są sami ukraińcy? W sensie Polacy zjeżdżają na wieś do siebie, a w jakichś parkach, na mieście nie słychać polskiego języka? Nie wiem ostatnio tak, źle było podczas pandemii ( ͡° ͜ʖ ͡°) kurna widzisz osobę w swoim wieku na mieście i na 90% w weekend to ukrainiec. Szczerze to pierdziele płacić gruby
Corrny +217
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
No są, tylko laska na fotce nie ma w ogóle cycków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdejmij koszulkę, stań przed lustrem.
Opuść ręce wzdłuż ciała, a potem je podnieś w pozycjach jak pani na zdjęciach i obserwuj wpływ tego zabiegu na wygląd klatki piersiowej.
Cycki rozmiar A
A - absolutny brak cycków
B - brak cycków
C - cycki
D - duże cycki
B- byle co
C- całkiem całkiem
Idąc tym tropem niejeden facet powinien go nosić bo ma więcej mięsa an klacie niż ona
Komentarz usunięty przez autora
Już prędzej staniki sa po to by wyglądało że ma większy biust. Ubrana sylwetka wygląda lepiej z większym biustem.
@Dambibi: małe są fajne, ale to to są jakieś kocie suty xD
@4pietrowydrapaczchmur: dlatego ja się zawsze śmieję, że to #ladnetranski