Mireczki #webdev #wordpress Jaki template polecacie dla minimalistycznego, czystego bloga? Coś mega prostego, responsywnego i w miarę aktualnego? #pytanie
@hocuspocus: ja robię ostatnio na GeneratePress, bo jest bardzo lekki, szybki, ma czyściutki kod. Przyjemnie się na nim pracuje i daje dużo możliwości.
@hocuspocus: jeżeli szukasz do czegoś faktycznie prostego to darmowa wersja Ci wystarczy. Jeżeli jednak będziesz stawiać woocommerce'y, będzie Ci zależało na bardziej zaawansowanych opcjach jak osobny nagłówek na mobile, menu off-canvas, hooki etc. to płatna. No i duży plus płatnej wersji - świetny support.
Tylko pamiętaj, że to nie jest builder jak elementor czy divi. Do budowy stron używasz wordpressowego buildera opartego na blokach.
@gwyddbwyll: stawiałem od nowa WP - zaczynałem w listopadzie 2021 i porzuciłem. Okazało się, że właśnie z tego wtedy chciałem korzystać ;-) Dzięki Mireczku:)
Tylko pamiętaj, że to nie jest builder jak elementor czy divi. Do budowy stron używasz wordpressowego buildera opartego na blokach.