Aktywne Wpisy

Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
I tu mnie r---------a podpinanie seksizmu pod pluskówkę z poziomu podstawowki. Od glupia przepychanka slowana a ludize z #przegryw popinają pod to całą ideologie.
#twitter #gretathunberg #andrewtate #niepopularnaopinia
@miodeksmrodek: Czyli dowolnie można interpretować tego typu sformułowania, raz to będzie pyskówka, a innym razem seksizm? Pewnie jest to uzależnione od tego kto mówi i wobec kogo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
-Typ nagrywa filmik jak bardzo w dupie ma komentarz Grety
- kilka godzin później puk puk do drzwi "uszanowanie kierowniku tu policja"
- typ zostaje aresztowany pod zarzutem gwałtu i handlu ludzi
- policja tłumaczy ze namierzyła typa po opakowaniu z pizzy jakie miał na filmiku kierowanym do Grety
- mózg r-------y
Komentarz usunięty przez autora
Ja tam mam beke że dziecko z autyzmem zmiotło z planszy jakiegoś napinacza :D
Sam nie mam wobec niego za dużego problemu, ale śmieszy mnie ta dowolność interpretacji wśród radykalnej lewicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DEJW88: To jest zwykła konsekwencja sapania się do nastolatki, kreując się na milionerem i samca którego nic nie rusza i jest ponad wszystkim. On jest tak męski jak Tiger Bonzo gdy straszył hejterów
Jak pisałem, ja problemu z takim sformułowaniem nie mam, ale wedle opinii lewicowych ekstremistów jest to bodyshaming, który tak mocno piętnują, a część z nich mimo to tego broni. Podwójne standardy.
@NoblePhantasm: Mogą być krytyczni wobec Tate'a, a jednocześnie jej ripostę określić jako bodyshaming, zgodnie ze swoimi
Jeśli ktoś mocno walczy z bodyshamingiem, nie powinien bronić takiego określenia.