@AnhelliWeMgle: Jakoś mi wyglądasz na takiego, a ja mam nosa do Oskarow na tagu. Ty to nawet zapeklujesz szybciej od szynmka, chociaż rzekomo masz autyzm, a ten drugi nie. Zastanowilbym się nad tym, bo coś mi się dziwne wydaje, że oskar z autyzmem notuje wielokrotnie większe postepy w tym samym czasie, co Oskar bez.
@olaf_wolominski: nie wiem, pewnie nie, w dzieciństwie raczej nie było u mnie za czysto w pokoju, ale on był współdzielony, ja też ogólnie bardzo mało jestem zaznajomiony z twórczością Petersona, myślę że bez znajomości jego mądrych cytatów też bym od czasu do czasu posprzątał pokój, ale ogólnie im człowiek starszy tym mniejszy syf robi (no poza chlaniem xd), więc też nie ma jakiejś potrzeby ciągle sprzątać
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
#przegryw
@Rimbolo: niby czemu xD, przecież ja po prostu wychodzę ze s----------a, a jeszcze niedawno byłem w okropnej sytuacji społecznej
@Zawiedziony_2137:
@Rimbolo: no RZEKOMO stwierdzony przez z-----ą