@Umeraczyk @ZmutowanaFrytkownica: To żeście mnie teraz zmartwili. Zabierze to sporo klimatu. Przecież już samo intro czytane przez Pana Mirosława generowało mega ciary ( ͡°ʖ̯͡°)
@Prawar: Lektor generalnie powstał im niechcący, bo nie było ich stać na dublaż, a silnik nie obsługiwał napisów więc musieli zrobić coś po środku ( ͡°͜ʖ͡°)
@ZmutowanaFrytkownica: Utta dalej nagrywa, zarówno kwestie lektorskie, jak i audiobooki - więc to zależy od polskiego wydawcy, o ile taki będzie, czy nawiąże współpracę z Panem Mirosławem i nagrają polską wersję @Prawar: IMO byłoby spoko jakby się pojawił, stanowiłoby ukłon w stronę długoletnich fanów marki
@EissIckedouw: To wcale nie jest zły pomysł patrząc na polskie zaplecze modderskie Stalkera. Oby tylko ktoś się za to wziął, bo ja już 7 lat czekam na podpowiedź jak zmodować Zew Prypeci - miałem wtedy problem z wymieraniem kompanów w drodze na Prypeć i chciałem, żeby ktoś mi pomógł zrobić im god moda ( ͡°ʖ̯͡°)
Ktoś wie, czy będzie lektor - Pan Mirosław Utta?
#stalker
@Prawar: IMO byłoby spoko jakby się pojawił, stanowiłoby ukłon w stronę długoletnich fanów marki
@EissIckedouw: To wcale nie jest zły pomysł patrząc na polskie zaplecze modderskie Stalkera. Oby tylko ktoś się za to wziął, bo ja już 7 lat czekam na podpowiedź jak zmodować Zew Prypeci - miałem wtedy problem z wymieraniem kompanów w drodze na Prypeć i chciałem, żeby ktoś mi pomógł zrobić im god moda ( ͡° ʖ̯ ͡°)