@deziom: W sumie trochę racja. Gdyby nie wsparcie US/NATO, to Putin zakończyłby 3-dniową operację specjalną w 3 dni i nikt by nawet nie zdążył nazwać tego wojną. ¯\_(ツ)_/¯
@Bounty: dlatego demokracja to iluzja ale jak powszechnie wiadomo nic lepszego nie wymyslono. Swoją drogą Słowacja mogła zostać w kołchozie jak im tak pasowało xd
@deziom: W sumie trochę racja. Gdyby nie wsparcie US/NATO, to Putin zakończyłby 3-dniową operację specjalną w 3 dni i nikt by nawet nie zdążył nazwać tego wojną. ¯(ツ)/¯ @Adriian321: Nikt nie gwarantuje że gdyby Ukraina została zdobyta to wszystko by się tam i na tym skończyło
@deziom: Słowacy są ogólnie strasznie antyimigracyjni, więc mnie to nie dziwi. Możliwe, że oni też wyłączyli TV. Btw. pora na nowe państwo federacyjne - Czechopolację. ( ͡°͜ʖ͡°)
Z reddita: https://www.reddit.com/r/czech/comments/zxd69z/globsec_průzkum_o_ukrajině_ve_v4_zemích_prosinec/
Najlepszy jest 1 komentarz Słowaka xDD, przetłumaczyłem:
#z--------------a #wojna #ukraina #europa
I Słowaka
@KaizenMan: kurde, mialem napisac NATO nie Ukraina.
@deziom: podobny komentarz mi sie nasunal co do glosowania na konfederacje;) wychodiz 3+1 czyli akurat 4% wyborców ;)
Dobrze, że rząd tam działa wbrew woli swołoczy
@Adriian321: Nikt nie gwarantuje że gdyby Ukraina została zdobyta to wszystko by się tam i na tym skończyło
Czyli tyle ile poparcie ma ha tfuu konfederussia ( ͡º ͜ʖ͡º)
@timeofthe: trochę jak z małżeństwem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sylwke3100: ale nie byłaby to już "war in Ukraine" tylko może in other country ¯\_(ツ)_/¯