Aktywne Wpisy

xmadesio +17
#samochody #motoryzacja
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche

Deykun +695
Kiedy cenówka jest tak dobra w oszukiwaniu klientów, że pracownicy zmęczeni kłótniami proszą o dokładniejsze czytanie.
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka

Rozwiązuje zadanie praktyczne z e14 wrzesień 2015....
Kod: https://pastebin.com/peGAXSz4
Problem: po najechaniu kursorem na słowo koło nie pojawia mi się obrazek koła w p.
Zreszta chyba trochę kombinujesz pod górkę. Utwórz ten element od razu w HTML, i potem baw się np. classList aby dodawać, usuwać klasę CSS z odpowiednia deklaracja display.
@sigma: jak to zrobić? bo napisałem tak i nie działa:
var x = document.createElement("kolo.png");
document.getElementById("demo").appendChild(x);
@sigma: nie mam pojęcia jak to zrobić...
@sigma:
kod HTML:
KołoKwadrat
Kod css:
#kolo2{
display: none
}
#kolo:hover + #kolo2{
display: block;
}
#kwadrat2{
display: none
}
#kwadrat:hover + #kwadrat2{
display: block;
}
Nie działa.
x + y
to po x musi być bezpośrednio y
u ciebie po #kolo masz #kwadrat, a nie #kolej o2
selektor który ciebie interesuje to ~
Dalej idą createElement służy do tworzenia elementu document.createElement("img"); kolo.png nim nie jest
Odnośnie CSS'a to kolega wyżej Ci już pomógł z tym że skąd w ogóle ten hover? Myślałem że robisz jakieś cwiczonko z JS. Jesli tak jest to tak jak pisałem usuwasz/dodajesz odpowiednią klasę, całość w odpowiednim addEventListener().
BTW. Jak nie wiesz co robi konkretna metoda JS to nie strzelaj w ciemno tylko sprawdź sobie zawsze w