Wpis z mikrobloga

Planuje zrobić nalewkę z #abv (lub jak kto woli #avb) i mam kilka pytań. Mam ~20g abv takiego medium-medium heavy (pic), obstawiam, że ma koło 3-5% thc. Będę to zalewał sklepowym spirytusem 95%. Susz głównie z aurory 20 i 22.

Ile użyć spirytusu na taką ilość abv?
Jak długo trzymać go w spirytusie? Wg mnie już po godzinie będzie git, ale poprawcie jak coś.

#wykopjointclub #narkotykizawszespoko
iXono - Planuje zrobić nalewkę z #abv (lub jak kto woli #avb) i mam kilka pytań. Mam ...

źródło: comment_1672244944ZnS6EVexZBn5sHSEM7a9Sn.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gzyro: Panie, pomoz mi Pan! Nie moge otrzymac odpowiedzi nigdzie. Na tej stronie centrummarihuany co wpisac zeby przepisali leczenie thc? Nie chce zeby mi wbili jakies c-d. Stany depresyjne, chroniczny stres, ogolne przytloczenie zyciem kwalifikuje sie na leczenie thc czy cos innego wpisac? Astme albo alergie lecza konopiami z thc? Czy moze bole kolan po uszkodzonych wiezadlach bardziej sie nadaja na thc? Moze jakas inna legitna sttone mi Pan poleci?
  • Odpowiedz
@Gzyro: Nie bardzo orientuje sie jakie odmiany sa dostepne i jaka zawartosc thc w nich jest. Jezeli pomine fragment z probowaniem od kogos to moga rzadac jakiejs dokumentacji medycznej, historii chorob itp? Czy normalnie leca jak na tasmie i recka wpada? Jaka jest szansa na to ze e porada bedzie przez wideorozmowe?
  • Odpowiedz
@Gzyro: Używam vapcap, więc nie wiem ile stopni. Ale dlaczego sądzisz że maks 180? Co powyżej tego to już nie abv czy jak? xd
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: konopnaklinika.pl - przynajmniej ja korzystam. Pierwsza "wizyta" to była rozmowa telefoniczna (może 7min trwała), na bezsenność po prostu, nie było zbędnych i głupich pytań. Kolejne recepty to opłacenie "wizyty" i wiadomość tekstowa do nich jakie odmiany potrzebuje, już tak wszystkie przetestowałem
  • Odpowiedz
@iXono: Dzieki! Tylko z tej strony korzystales? O centrummarihuany.pl cos wiesz? Jakimi odmianami dysponuja? Nie ukrywam ze zalezaloby mi na euforyzujaco energetyzujacych sativkach niz zmulajacych indicach? Cos polecisz?
  • Odpowiedz
@iXono: robiłem 0,5 z 10g więc może coś koło litra ? Ci do czasu to może zostaw gdzieś na 2 tygodnie. Z czasem to się dokładnie nie znam bo u mnie miesiąc leżakowało bo zapomniałem xD
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: To nie tak, że jakaś klinika (strona) dysponuje konkretnymi odmianami xd Każdy lekarz może Ci taką receptę wypisać, tylko że te kliniki się specjalizują stricte w tym. Na polskim rynku masz kilka odmian MM:
Aurora 20 - indica 20% thc
Aurora 22 - hybryda 22% thc (z przewagą sativy)
Red no2 - sativa 19% thc
Canopy growth - indica 20% thc

Mogłem się gdzieś jebnąć, ale te odmiany testowałem.
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: Na moim przykładzie - ja mam na bezsenność i przy kolejnych receptach zawsze piszę co chce, raz brałem: aurora 20, aurora 22, red no 2 xd Więc oni raczej mają to w uju
  • Odpowiedz