Aktywne Wpisy
cyganztorunia +85
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
stefan_pmp +590
Kiedy byłem młody, naprawiałem komputery rodziców. Teraz gdy jestem starszy, naprawiam komputery dla mojego syna i jego przyjaciół. Czy jesteśmy jedynym pokoleniem, które wie, jak działają komputery?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
Dodatkowo wbrew opinią w internecie na temat tego modelu, mam wrażenie jakby bass/sub w tych słuchawkach nie istniał lub czegoś mu brakowało.
Początkowo myślałem, że może integra (ALC1200) jest za słaba na taką impedancje słuchawek, więc zakupiłem jeszcze interfejs scarlett 2i2 Gen 3 i tutaj sytuacja wygląda niestety tak samo.
Jedynie na telefonie grają bez przesterów, ale dużo ciszej niż integra i interfejs, które zagrały by równie dobrze przy takiej głośności.
To normalne dla tych słuchawek? Czy może coś jest z nimi nie tak lub ze źródłem dźwięku?
#sluchawki #audio #pc #komputery #produkcjamuzyki
Also jak dla mnie te słuchawki nie maja za mało basu a robię muze mocno nastawiają na bas.
Spróbuj je zwrócić bo może rzeczywiście wada fabryczna.
Nie znam się bardzo dobrze na interfejsach, ale znam dobry kanał z recenzjami takowych i wygląda na to, że MOTU M2 wypada w tej kwestii (i w wielu innych również) bardzo dobrze, ale jest też