Aktywne Wpisy

Pilarz +236
#demografia wiecie ile dzieci urodziło sie w gminie liczącej 6279 mieszkańców w 2024 roku? Podpowiem tylko, że Polska B.
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)

MG78 +532
Noworoczne rozdajo mojej książki Zrozumieć Ramen.
Zrozumieć Ramen spodoba się wszystkim fanom gotowania, kuchni japońskiej i Japonii. Jest ładnie wydana, ma twardą oprawę i ponad 120 zdjęć świetnie więc sprawdzi się też na prezent. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie są też przykładowe strony czy spis treści, jest też na Allegro
Książka oprócz przepisów zawiera też sporo historii i kwestii kulturowych związanych z ramenem. Podczas pracy nad Zrozumieć Ramen pojechałem na ponad
Zrozumieć Ramen spodoba się wszystkim fanom gotowania, kuchni japońskiej i Japonii. Jest ładnie wydana, ma twardą oprawę i ponad 120 zdjęć świetnie więc sprawdzi się też na prezent. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie są też przykładowe strony czy spis treści, jest też na Allegro
Książka oprócz przepisów zawiera też sporo historii i kwestii kulturowych związanych z ramenem. Podczas pracy nad Zrozumieć Ramen pojechałem na ponad

źródło: 2ea629d1ccd5702ca337a002e9e0ceafb04b9ca2182ab6a1e2a0e3a8a2c77372
Pobierz
Aż takie kiepskie to jest?
#wiedzmin #seriale #netflix
źródło: comment_1672077457ZxcbZfFKMPdJDJFX3e6tpF.jpg
Pobierz@Miecz12: Serial byłby dobry, gdyby nie to, że jest zły ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1672134063JGT2pm5IK6XZ8HnTJPDQaz.jpg
Pobierz