Aktywne Wpisy
Stalionnn +49
#patologiazewsi #brutalizm
Podbiegł i odciął mu rękę. Brutalny atak na oczach ludzi
Barbarzyński atak w Boguszowie-Gorcach na Dolnym Śląsku. Napastnik ranił człowieka mieczem samurajskim. Odciął mu rękę. Mężczyzna w stanie ciężkim trafił do szpitala. Policja zatrzymała trzy osoby, w niedzielę zostały doprowadzone do prokuratury.
Do przerażającego ataku doszło w piątek około godziny 18 przy ulicy Reymonta. Świadkowie natychmiast ruszyli na pomoc rannemu mężczyźnie.
- Potwierdzam, że takie zdarzenie miało miejsce. Czynności policyjne
Podbiegł i odciął mu rękę. Brutalny atak na oczach ludzi
Barbarzyński atak w Boguszowie-Gorcach na Dolnym Śląsku. Napastnik ranił człowieka mieczem samurajskim. Odciął mu rękę. Mężczyzna w stanie ciężkim trafił do szpitala. Policja zatrzymała trzy osoby, w niedzielę zostały doprowadzone do prokuratury.
Do przerażającego ataku doszło w piątek około godziny 18 przy ulicy Reymonta. Świadkowie natychmiast ruszyli na pomoc rannemu mężczyźnie.
- Potwierdzam, że takie zdarzenie miało miejsce. Czynności policyjne
KIaudiuszeq +163
(。◕‿‿◕。)
W odpowiedzi na zdjęcie ukraińskiej flagi przez Grzegorza Brauna, ukraiński żołnierz poprosił władze swojego miasta, by te zawiesiły flagę Polski
#ukraina #polska #ciekawostki #konfederacja #bekazkonfederacji #polityka
W odpowiedzi na zdjęcie ukraińskiej flagi przez Grzegorza Brauna, ukraiński żołnierz poprosił władze swojego miasta, by te zawiesiły flagę Polski
#ukraina #polska #ciekawostki #konfederacja #bekazkonfederacji #polityka
1. #iphone - no jak dla mnie całą firma #apple i ich klienci oraz dymanie na kasę to jedno wielkie XD, czułbym się jak idiota wydając tyle kasy na mocno overpriced sprzęt, z zamkniętym systemem gdzie np nie zainstaluje sobie YT vanced i będę musiał rzymianom płacić haracz za premiuma. Podoba mi się bardzo super aparat oraz Apple watch , ale no nie, poza tym wydam ponad 10k na to a za rok będzie nowy model XDDD
2. #samsung - flip mi się bardzo podoba, nawet mógłbym znieść słaba baterie i gorszy aparat, ale cały czas widoczne wygięcie w ekranie to żart, s22 ultra drogi, a poza tym ui samsunga jest paskudne, wygląda jak zrobione dla upośledzonego dziecka i samsung idzie w stronę apple tłukąc telefony, co rok które niewiele się różnią a mnóstwo tracą na wartości, na plus jeszcze galaxy watch 4 classic, ale ogólnie dyskwalifikacja.
3. xiaomi - od wprowadzenia androida 11 messenger nie działa poprawnie nawet na flagowcach, poza tym płacić 5k za chińczyka to się ktoś z #!$%@? na łby pozamienial, brak dedykowanego dobrego smartwatcha z wear os i najciekawsze wersję niedostępne w pl (np mi mix 4)
4. #huawei - 5k za chińczyka xdd plus brak uslug google, dyskwalifikacja
5. Nothing phone 1 - wygląda ciekawie, niedrogi, w sumie fajny, ale słaby aparat i brak smartwatcha (który oferuje taka kompatybilność i możliwość jak apple watch albo galaxy watch)
Nie wiem co zostaje, one plus? Sony? LG? Motorola? No i tak kręcę się w kółko zostając przy tym starym, bo jak wszystko mi nie pasuje to przynajmniej mam tani i nie zmarnowałem pieniędzy, co robić? #pytanie #telefony #smartfon #zakupy #gorzkiezale
Motorole ostatnio mają dobrą prasę, mój znajomy ma Motorole, która po podłączeniu przez USB C do ekranu/monitora, zamienia się w mini komputer.
Nie wiem co słychać teraz u LG.
Google pixel nowy podobno bardzo fajny, ale cenowo wychodzi drogo.
Asus- fajne telefony "gamingowe" (jeśli nie przeszkadza Ci
@Anon2139: też tak myślałem. Ale kupiłem iphone. Czy Apple mnie dyma? No nie powiedziałbym. Ja podchodzę konkretnie do zakupu telefonu i obecna oferta iPhone nokautuje androidową konkurencje w pierwszych sekundach pierwszej rundy. Dlatego według mnie iPhone trzeba chcieć ze względu na to co oferuje a nie z powodu wartości ich loga.
Zgadzam sie z Tobą. Dopóki Xiaomi np kosztowalo 2k to było opcja na wymiane co dwa lata jak sie wsparcie skonczy ale jak mam płacić 4k i miec 3 lata wsparcia na zasadzie "moze wydamy nowego Androida" to wolalem zapłacić 5k za iPhona i miec spokój do 2028 roku. Bateria jak padnie to wymiana w
@aarahon: czym konkretnie iPhone nokautuje konkurencje wg. Ciebie?
@Szkodzik: źle to napisałem. Powinienem napisać:
Ja podchodzę konkretnie do zakupu telefonu i obecna oferta iPhone skierowana do mnie nokautuje androidową konkurencje w pierwszych sekundach pierwszej rundy.
A ja po prostu lubię małe i porządne telefony a tego androidowa konkurencja nie ma.