Kiedyś była moda na ,,po prostu wyjdź do klubu, baru" tam poznasz ludzi i załapiesz skila społecznego poznasz znajomych itp
Kiedy przegrywy poszło do tych barów czy klubów okazało się, że samotny gość to może w takich miejsca co najwyżej dostać #!$%@? albo pogadać z #!$%@? typem od którego nawet znajomi z którymi przyszedł sie odseparowali XD
Potem była moda na TERAPIE jako niesamowite remedium na wszystko, tam też przegrywy chodziło i gdy nie wyszło to okazało się, że to ich wina bo nie trafili to tego dobrego terapeuty ( ͡°͜ʖ͡°) albo jeszcze bardziej na #!$%@? odpowiedź, to po prostu oni nie pracowali nad sobą XD
Teraz moda na jakieś #!$%@? XD kursy tańca XD Jak to w końcu jest ? To ma być twoje hobby którym się interesujesz czy specjalnie wyselekcjonowane hobby dla prawdziwych mężczyzn ? Nagle na zawołanie każdy przegry ma się interesować tańcem i robić z siebie debila na parkiecie nawet jak kompletnie nie czuje rytmu czy po prostu nie lubi tego bo to ma magicznie pomóc mu nabrać pewności siebie xD Nie, takie coś go dobije i przybliży do magika a nie poprawi pewność siebie
bo te porady normickie sa obrzydliwie bezmyslne i oderwane od rzeczywistosci, to wrecz smierdzi sabotazem i prowokacja, jak ja czytam takie teksty to mam wrazenie, ze pod plaszczykiem hehe pomocy probujecie sklonic przegrywow do zrobienia z siebie totalnych pajacow i idiotow.
Bardzo możliwe; "idź na kurs tańca i zobacz gdzie leżysz w hierarchii społecznej" ( ͡°͜ʖ͡°) Normictwo i foidy zawsze dają takie rady, np.
te porady normickie sa obrzydliwie bezmyslne i oderwane od rzeczywistosci
@dewanderer: każda będzie oderwana od rzeczywistości, bo mentalność części przegrywów jest taka, że są na przegryw skazani i nie ma dla nich ratunku i będą się tego trzymać. Wtedy czego byś nie napisał, to znajdzie się 50 argumentów na to, że to bez sensu.
pod plaszczykiem hehe pomocy probujecie sklonic przegrywow do zrobienia z siebie totalnych pajacow i idiotow
@TheRealMikz: bo niektórzy są skazani na przegryw rzeczywistość to nie filmy, jest brutalna i brzydka dobrym ludziom dzieją się złe rzeczy a ludzie generalnie są źli i samolubni ¯\_(ツ)_/¯
@harold97 xd ale to ty srasz na wykopie i uzalasz się nad sobą jakoby to ktokolwiek miał nad tobą biegac i Ci pomagać xD zacytuję klasyka ' pogódź się ze swoim losem i zamknij #!$%@? #!$%@? '
@naganiaczherculesa: piszą na swoich tagach o rzeczach które są z tymi tagami związane to wy ,,wygrywy" nagle przychodzicie i marnujecie swój cenny czas na rozwój i kursy tańca na kłótnie z przegrywami ¯\_(ツ)_/¯
@harold97: nie twierdzę, że tak nie jest, ale uważam, że wielu, którzy nie są skazani, myśli że tak jest. Środowisko przegrywów jest dla takich ludzi niezwykle szkodliwe, bo buduje komfortowe kółko #!$%@? utrzymujące takie osoby w bagnie. Życie jest niestety dość krótkie i przesiedzenie kilku lat na takim tagu może je niejednemu zrujnować.
@harold97 piszesz swój przegrywowski wysryw z pretensjami do #!$%@? wie kogo i jeszcze wytykasz że ktoś Ci go komentuje xD dawno takiego peta nie widziałem tutaj
@TheRealMikz: raczej jest ratunkiem, prędzej magika strzeli ktoś kto #!$%@? różne kursyXD modne ostatnio i nic z tego nie ma a oski bez tego ma wszystko. przegryw patrzy i nie rozumie, przecież jest miły, uczynny, dobry, uprzejmy, rozija się, nie pije nie pali itp xD a tak dostaje proste wyjaśnienie, świat nie jest sprawiedliwy, są wygrani i przegrani są dzieci w afryce które zdechną z głodu i są chady z bogatych
@naganiaczherculesa: XD najpierw srasz się o to, że coś napisałem wiec ja sram się o to, że skomentowałeś jak nie widzisz tego absurdu który teraz tworzysz to ja już nic nie poradze ( ͡°ʖ̯͡°)
raczej jest ratunkiem, prędzej magika strzeli ktoś kto #!$%@? różne kursyXD
@harold97: ja wiem, że akurat rada o kursie tańca dla kogoś, kto ma zerowe umiejętności społeczne, jest bez sensu. Ale takie tagi są ratunkiem tylko dla niewielkiej części tych, którzy na nich siedzą. Trzeba mieć pulę genetyczną quasi modo żeby być rzeczywiście skazanym na przegryw.
przecież jest miły, uczynny, dobry, uprzejmy, rozija się, nie pije nie pali itp xD
@harold97: Rady od osób które nie mają/nie mieli większych trudności z poznaniem drugiej połowy są mniej więcej tyle warte, co rady dawane alkoholikowi przez zdrowego losowego typa z ulicy. ( ͡°ʖ̯͡°)
@harold97 jeśli w tagach jest jakikolwiek z końcówką "pill" to wiadomo, że najlepiej #!$%@?ć, siedzieć, nic nie robić. Świat i baby są złe i nie da się z tym nic zrobić, wszyscy winni tylko nie ja.
Tak jak te półgłówki z pierwszy lat edukacji co miały same zagrożenia, nigdy niczego w kierunku nauki nie zrobili, wiecznie robili Borutę na lekcjach, ale jak mieli milion zagrożeń to winni byli nauczyciele i wszyscy inni,
@portas91: a potem te półgłówki bez matur pozakładali firmy i znaleźli fajne laski, a te kujony które siedziały i się tylko uczyły zamiast wyjść na wódeczkę z kumplami mają depresję i robię na etacie u janusza ¯\_(ツ)_/¯( ͡°͜ʖ͡°)
każda będzie oderwana od rzeczywistości, bo mentalność części przegrywów jest taka, że są na przegryw skazani i nie ma dla nich ratunku i będą się tego trzymać. Wtedy czego byś nie napisał, to znajdzie się 50 argumentów na to, że to bez sensu.
Czyli jednak wierzysz w determinizm genetyczny ( ͡°͜ʖ͡°)
Kiedy przegrywy poszło do tych barów czy klubów okazało się, że samotny gość to może w takich miejsca co najwyżej dostać #!$%@? albo pogadać z #!$%@? typem od którego nawet znajomi z którymi przyszedł sie odseparowali XD
Potem była moda na TERAPIE jako niesamowite remedium na wszystko, tam też przegrywy chodziło i gdy nie wyszło to okazało się, że to ich wina bo nie trafili to tego dobrego terapeuty ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo jeszcze bardziej na #!$%@? odpowiedź, to po prostu oni nie pracowali nad sobą XD
Teraz moda na jakieś #!$%@? XD kursy tańca XD Jak to w końcu jest ? To ma być twoje hobby którym się interesujesz czy specjalnie wyselekcjonowane hobby dla prawdziwych mężczyzn ?
Nagle na zawołanie każdy przegry ma się interesować tańcem i robić z siebie debila na parkiecie nawet jak kompletnie nie czuje rytmu czy po prostu nie lubi tego bo to ma magicznie pomóc mu nabrać pewności siebie xD
Nie, takie coś go dobije i przybliży do magika a nie poprawi pewność siebie
Ale czego ja oczekuję od normictwa, ono zawsze musi wszystko wiedzieć najlepiej ¯\_(ツ)_/¯
#blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #taniecmaxing
Bardzo możliwe; "idź na kurs tańca i zobacz gdzie leżysz w hierarchii społecznej" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Normictwo i foidy zawsze dają takie rady, np.
@dewanderer: każda będzie oderwana od rzeczywistości, bo mentalność części przegrywów jest taka, że są na przegryw skazani i nie ma dla nich ratunku i będą się tego trzymać. Wtedy czego byś nie napisał, to znajdzie się 50 argumentów na to, że to bez sensu.
To już
rzeczywistość to nie filmy, jest brutalna i brzydka dobrym ludziom dzieją się złe rzeczy a ludzie generalnie są źli i samolubni ¯\_(ツ)_/¯
to wy ,,wygrywy" nagle przychodzicie i marnujecie swój cenny czas na rozwój i kursy tańca na kłótnie z przegrywami ¯\_(ツ)_/¯
posledzony czy troll ?
@harold97: nie twierdzę, że tak nie jest, ale uważam, że wielu, którzy nie są skazani, myśli że tak jest. Środowisko przegrywów jest dla takich ludzi niezwykle szkodliwe, bo buduje komfortowe kółko #!$%@? utrzymujące takie osoby w bagnie.
Życie jest niestety dość krótkie i przesiedzenie kilku lat na takim tagu może je niejednemu zrujnować.
a tak dostaje proste wyjaśnienie, świat nie jest sprawiedliwy, są wygrani i przegrani
są dzieci w afryce które zdechną z głodu i są chady z bogatych
Trzeba śmiało mówić że miłość i szczęśliwy związek nie jest dla każdego!
Polecam skupić się na swoich pasjach a te normickie #!$%@? można wsadzić sobie w buty.
wiec ja sram się o to, że skomentowałeś
jak nie widzisz tego absurdu który teraz tworzysz to ja już nic nie poradze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@harold97: ja wiem, że akurat rada o kursie tańca dla kogoś, kto ma zerowe umiejętności społeczne, jest bez sensu. Ale takie tagi są ratunkiem tylko dla niewielkiej części tych, którzy na nich siedzą. Trzeba mieć pulę genetyczną quasi modo żeby być rzeczywiście skazanym na przegryw.
No
Komentarz usunięty przez autora
Tak jak te półgłówki z pierwszy lat edukacji co miały same zagrożenia, nigdy niczego w kierunku nauki nie zrobili, wiecznie robili Borutę na lekcjach, ale jak mieli milion zagrożeń to winni byli nauczyciele i wszyscy inni,
Czyli jednak wierzysz w determinizm genetyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)