Wpis z mikrobloga

Mam pytanie odnośnie #wykopoczta - zastanawiałam się czy interesował by Was profil na facebooku Wykopoczty? Działałby na podobnej zasadzie jak profil Wykopoidu - raz na jakiś czas pojawiałaby się informacje o dniu losowania czy tam przypomnienie, że trzeba wgrać zdjęcie na stronę itp, dużo ludzi spędza czas na facebooku więc takie coś wg mnie miałoby sens, ale to Wy musicie zdecydować :) No i na przyszłość nie ominęłyby Was zapisy do kolejnej edycji :P
  • 33
@kicioch: nie ma sensu. Wykopy to nieżycia i nie mają profilów na fejsbukach i ogólnie brzydzą się społecznościówek. Akcja- choć fajna- nie jest aż tak ogromna, by jej profil na fejsie tworzyć. Niech zostanie tak, jak jest. Myślę, że będzie ok :)
@kicioch: jestem szczerze zaskoczony :O nie bawię się w społecznościówki zbytnio, ale to faktycznie ciekawa ciekawostka : O tak czy inaczej, jeśli robisz farmy fanów to okej, ale zainteresowani i tak pierw na wykopie będą szukali, więc wiesz ; ) chyba, że chciałabyś, by wykopoczta wychodziła poza wykop, ale wtedy to już nie będzie wykopoczta :<
@przemyslany_nick: Nieee, nie robię farm fanów, nie interesuje mnie to :P Po prostu dobija mnie czasem fakt, że reklamuje 2 razy dziennie wykopocztę na mikroblogu, zapisy się nawet pojawiły z płomykiem na głównej a ludzie i tak pytają "gdzie można się zapisać" :(