Aktywne Wpisy
Czoso +993
Słuchajcie mirki ostatnio myślałem o tym żeby otworzyć kawiarnie. Podliczyłem, że na czysto zarabiałbym z tego 10k miesięcznie. Średnia ceny dużego latte to by było 12.5zł
Z 10k na czysto byłbym tak średnio zadowolony. Niby nie jest źle, ale w tych czasach szału też nie robi. Docelowo chciałbym wyciągnąć 20k na miesiąc czysto. Kawa musiałaby kosztować wtedy 30zł. Problem, że za tyle nikt by jej nie kupił.
Wpadłem na pomysł, powiedzcie co myślicie.
A
Z 10k na czysto byłbym tak średnio zadowolony. Niby nie jest źle, ale w tych czasach szału też nie robi. Docelowo chciałbym wyciągnąć 20k na miesiąc czysto. Kawa musiałaby kosztować wtedy 30zł. Problem, że za tyle nikt by jej nie kupił.
Wpadłem na pomysł, powiedzcie co myślicie.
A
tallman +140
#samochodoza #rower
@Mistrszzz: jak chce ci się srać, a w okolicy najbliższej nie ma kibla ani restauracji itp. to srasz pod siebie na ulicy?
PS miejsca są tylko trzeba płacić, albo przejść PIESZO olaboga 50 metrów?
i nie ide poetm 50metrow, a 300
jak chce ci się srać, a w okolicy najbliższej nie ma kibla ani restauracji itp. to srasz pod siebie na ulicy?
@mentari: Powiedz to innym grupom spolecznym, np rowerzystom ;) Akurat nikt tak nie stwarza zagrozenia jak rowerzysta
A już odnośnie problemu:
Z jednej strony częściowo się zgadzam, że LEPIEJ BY BYŁO, żeby miasto zapewniło alternatywę dla samochodu, ale z drugiej jej brak nie oznacza że wolno łamać prawo, uprzykrzając życie innym.
Jak zaparkuję przed bramą Twojego garażu w święta,
Oczywiscie, nie powinno sie lamac prawa a tmy kierowcom naleza sie mandaty. Mowilem tylko, dlaczego ludzie to robia, a nie ze jest to spoko.
@Mistrszzz: ludzie to robią bo są leniwi i są sknerami. I przy okazji nie mogą pojąć swoimi małymi móżdżkami, że miasto jest dla LUDZI i nie jest z gumy.
@MePix: lepiej na psiarskich. raz ze SM juz przyslala mi dwa umorzenia - zgloszenie parkowania na miejscu dla niepelnosprawnych, a dwa to beda siedziec w budzie i nie wychodzic na patrole przez papierki
Natomiast najwieksza wies w polsce
Cześć szwagier ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co do parkingów u mnie postawili dwa jebitne kilku poziomowe, tam gdzie miejsc było mało. Ludzie na parkują bo pnie płacić trzeba. Czyste lenistwo o #!$%@? mentalne