Wpis z mikrobloga

@BadBadger: Mają sens, ale nie do napoletany. Nagrzewają się bardzo szybko, zużywają mniej prądu i zajmują mało miejsca. Można wypiekać w nich super pizzę klasyczna. Do napoletany niezbędne są modyfikacje takiego pieca.
  • Odpowiedz
@stjimmy: Tak, słyszałem o tym piecu. Jeśli okaże się tym, na co się zapowiada, to będzie super opcja. W zasadzie w tej cenie bez konkurencji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JJGOD: ja się prawdopodobnie skusze, patrząc na pierwsze wypieki ludzi na YT którzy dostali w ciągu ostatnich kilku dni pierwsze egzemplarze to wygląda nieźle; tylko czas nagrzewania to jakieś pół h do ponad 450C
  • Odpowiedz
a czy te okrągłe małe piecyki jak np g3ferrari w cenach 400-600zł mają sens i wyjdzie z tego coś podobnego?


@BadBadger: @JJGOD: mają sens. Tzn. nie bawmy się w elektrodę.pl. Jeżeli jesteś amatorem, poza piekarnikiem max 400stopni nie robiłeś pizzy to jak najbardziej ma to sens, zwłaszcza, że modyfikacja to jest po prostu wyjęcie kabla z termostatem by nie odcinał tak szybko nagrzewania.

To nie będzie pizza z pieca co
  • Odpowiedz