Aktywne Wpisy
WielkiNos +818
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WielkiNos +422
Czaicie, że lewacy są tak niedouczeni, że nie ogarnęli jeszcze, że pocisk porusza się szybciej niż dźwięk?
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
#nieruchomosci #famemma
- WA INVESTMENT - tutaj wygląda na to, że zajmują się budową farm fotowoltaicznych, więc raczej mało prawdopodobne,
- KMA CAPITAL ONE - tutaj jest coś związanego z budownictwem, ale nie znalazłem żadnych konkretów co do inwestycji w Mosinie, pewnie na potrzeby samej budowy powstanie kolejna spółka, jak to bywa w zwyczaju. Możliwe też, że są na etapie projektów/pozwoleń, taka
Ale tak jak mówiłem, proces projektowo-budowlany trochę trwa, a KMA CAPITAL ONE z tego co widzę powstała w lutym tego roku, także jeszcze może być na etapie projektu/pozwolenia na budowę.
Ale to Gola I Boxdel przyszli do nich, a nie oni do nich. Gdyby Pasternak nie dal siana, to Gola ogarnalby kogos innego.
Pomysl i wykonanie bylo Goli i Boxdela wiec mowienie ze gdby nie rozpara i pasternak to by nic nie mieli to bzdura. Zobacz jak sobie Boxdel radzi obok fame, kazdym praktycznie projektem internetowym rozwala
Tylko ze... akcja szukania klauna z koszalina zyl caly internet, pobili rekord ludzi na live wiec dziwne zeby taki temat odpuścił na rzecz organizowania gali ktora dopiero miala byc. W ten sposob jedynie uzyl tego hypu do promowania FAME i nawet gale zrobili w tym samym miescie, a Boxdel dzieki zasiegom, umiejetnosciom i sprytowi wiedzial jak to promowac, jak to robic i jak dotrzec do wielu osob. Mial tez znajomych influ tak jak Gola i pomysl. Przekul hypa z klauna na gale.
I powiedz mi - a gola ze stiflerem nie szukali klauna, i ba, nawet nie robili akcji z pila?
Boxdel został swojego czasu wywalony z pracy w tej krakowskiej firmie, bo nie potrafił wstać na 10 rano. Samej gali by nie było, gdyby go Gola nie pociągnął za jajca podpisać kontrakt, bo boxdel był za głupi żeby zrozumieć jaka to okazja. Oprócz tego regularnie wali po nosie i dlatego masz okresy gdzie ma
@SzitpostForReal: A ja mam nadzieje ze masz swiatlo w tej pywnicy z ktorej hejtujesz.
Mnie nie obchodzi jego zycie osobite, albo projekty ktore mu nie wypalily - sam gola powiedzial ze z rozpara mial kilka projektow ktore byly
Fakty też są takie, że boxdel miał #!$%@? w rozpare i Pasternaka