Jestem o krok od kupna nowego laptopa do gier (prosze mnie nie wyzywac, ze za ta cene to bym mial wydajniejszego pc, ze to i to w porownaniu z tym i tym w stacjonarnym pc to gowno - ja to wiem, po prostu interesuje mnie laptop) i chcialbym aby ktos mnie utwierdzil w przekonaniu, ze zakup ktory planuje jest sluszny i wart swojej ceny. Sprawa dotyczy tego oto produktu
Wybaczcie, ze cena w gbp, #uk here. Na pewno pasjonaci gier i znawcy sprzetu beda w stanie okreslic, czy gra jest warta swieczki, jestem prawie przekonany, ze tak, po prostu chcialbym aby ktos mi potwierdzil, ze zajebisty sprzet, miras, bedzie Ci sluzyl itp XD
Brałbym najnowszego Razera Blade. Na szczęście jestem konsolowy plebsem i oprócz PS5 i XSX styka mi MacBook Air M1, którego kupiłem uj wie po co, bo tylko leży. Telefony zabiły PC/laptopy
@Listonosz_Pat: jak UK, to ogarnij tylko jaką ma klawiaturę i czy w układzie UK Ci pasuje (pionowy enter, krótki lewy shift i backslash między nim a klawiszem 'z')
@Listonosz_Pat: ja w kwestii tego sklepu,jesli zamierzasz tam go teraz kupic to jedz osobiscie nie zamawiaj. Oni co rok wala niskie ceny przed koncem roku zeby podbic raporty finansowe ,problem w tym ze czesto towaru wogle nie ma na stanie juz albo wcale go nie bylo w takiej cenie. Na zwrot sie troszke czeka. Przerabialem rok temu I troche poszukalem info
@Listonosz_Pat: ja bym poszukał czegoś z nowszym prockiem ale za to zszedł o model z karty graficznej. Prawie żaden laptop nie jest w stanie chłodzić 3080 wystarczająco dobrze więc TDP jest ograniczone i performance nie jest dużo większy niż 3070 (ti)
@Borntobefit: Obsrałem zbroję jak to przeczytałem, więc zadzwoniłem zrobić prewencjonalną rozjebundę w Currysie, obiecali mi, że jutro paczka będzie ze mną, oby ( ͡°ʖ̯͡°)
Jestem o krok od kupna nowego laptopa do gier (prosze mnie nie wyzywac, ze za ta cene to bym mial wydajniejszego pc, ze to i to w porownaniu z tym i tym w stacjonarnym pc to gowno - ja to wiem, po prostu interesuje mnie laptop) i chcialbym aby ktos mnie utwierdzil w przekonaniu, ze zakup ktory planuje jest sluszny i wart swojej ceny. Sprawa dotyczy tego oto produktu
https://www.currys.co.uk/products/lenovo-legion-7i-16-gaming-laptop-intel-core-i7-rtx-3080-1-tb-ssd-10242660.html?gbraid=0AAAAAD7JKSKshPD1quM5TPzpL0EQAptvu&istCompanyId=bec25c7e-cbcd-460d-81d5-a25372d2e3d7&istFeedId=4d7eb93e-055f-499d-8ee5-1cdcc50d67d1&istItemId=rwppllqax&istBid=t&srcid=198&cmpid=ppc~gg~0073%20(Shopping%20Ads)%20Gaming%20Laptop%20-%20Brand%20Intel%20Sept19~new%20ad%20group%2029%2F10%2F21~Exact~71700000057048167~&mctag=gg_goog_7904&kwid=GOOGLE&device=m&ds_kids=92700074557869668&tgtid=0073%20(Shopping%20Ads)%20Gaming%20Laptop%20-%20Brand%20Intel%20Sept19&&gclid=CjwKCAiAnZCdBhBmEiwA8nDQxQN9szrKKiEXuTBUIGaeBZXUdzulpuLnRzCT6fYWuyNwZaFItUYLtxoCcdoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&fbclid=IwAR3_LfATvctH1WhyVFjECRukt0uTC1Yudojqkkon2iorYnr5c4GIqZqzBls
Wybaczcie, ze cena w gbp, #uk here. Na pewno pasjonaci gier i znawcy sprzetu beda w stanie okreslic, czy gra jest warta swieczki, jestem prawie przekonany, ze tak, po prostu chcialbym aby ktos mi potwierdzil, ze zajebisty sprzet, miras, bedzie Ci sluzyl itp XD
@Listonosz_Pat: nie kliknalem linka ale,
! doloz 2000 zlotych i wez lepsza karte graficzna.
Jak nie, to bierz.
Komentarz usunięty przez autora
Oni co rok wala niskie ceny przed koncem roku zeby podbic raporty finansowe ,problem w tym ze czesto towaru wogle nie ma na stanie juz albo wcale go nie bylo w takiej cenie.
Na zwrot sie troszke czeka.
Przerabialem rok temu I troche poszukalem info
@Listonosz_Pat: do czego to doszlo, ale zgadzam sie, ze ten disclaimer byl konieczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo wku******nych ludzi troche było.
Na mnie juz wiecej nie zarobia.