Aktywne Wpisy
itsallivegot +692
Zamówiłem na #aliexpress 1 paczkę, dostałem wielki karton z 119 paczkami (w tym jedną moją). Od razu napisałem do support'u, mieli przysłać kuriera po ich odbiór. Cisza przez 2 tygodnie. Po ponownym zgłoszeniu do Ali "problemu" i napisano mi, żebym sobie je zatrzymał jako "gift". Pewnie odkręcanie tego by było bardziej kosztowne. Zatem święta mam nieco wcześniej w tym roku. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: WhatsApp Image 2025-06-14 at 11.00.03
Pobierz
Al-3_x +180
Wątpię by zmiana trenera cokolwiek pomogła. Po prostu ten naród nie umie grać w piłkę poza paroma wyjątkami. Mało prawdopodobne jest, że nawet najlepszy trener cokolwiek mógłby w tej kwestii zmienić.
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
źródło: fdrtxed
Pobierz

Etykiety są zapisywane jako jpg i mają takie same wymiary 840x1240. Nie ma żadnego błędu z API zebry bo otrzymuje bład 500. Najlepsze jest to że jak pobiore plik z etykietą i wgram manualnie na serwer to z nowej ścieżki się normalnie drukuje.
Na początku myślałem że może chmod, ale wszystkie mają 0644... zresztą etykiety inpostu działają, więc jakby to był chmod to raczej nie drukowała by sie żadna. Ma ktoś jakieś pomysły?
#programowanie
1.jpg nie działa, label.jpg działa
źródło: comment_1671722323oxFgxFbhfrTBVIqihr7aSG.jpg
Pobierz$img = imagecreatefromjpeg($filepath);
imagejpeg($img, $newimg);
i z nowej ścieżki już działa ¯\_(ツ)_/¯