Aguirre_gniew_brzozy Aguirre_gniew_brzozy 20.12.2022, 22:09:47 10 #aferaI tak powiem. Bo mnie boli to wszystko. Że do całego tego #!$%@?, który powstał przez wasze nieudolne działania wspólnie z @orlen_lite to brakuje tu dzisiaj jeszcze wjazdu #rumun na ostrej ****** 2-Fenyloetyloamina konto usunięte Sztudent Uata Przeokropnick +5 innych
Renard15 Renard15 20.12.2022, 22:11:40 4 @Aguirre_gniew_brzozy: oby przybył xD to by był epicki koniec pewnej epoki tego smiesznego sprzedajnego portalu konto usunięte Sztudent Gerult npbs
P.....i konto usunięte 20.12.2022, 22:12:13 via iOS 3 @Aguirre_gniew_brzozy: Ostro to beda mieli, jak jedynymi aktywnymi użytkownikami tutaj zostaną spidersweby i cała masa zielonek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sztudent Gerult npbs
Aguirre_gniew_brzozy Aguirre_gniew_brzozy 20.12.2022, 22:13:42 0 @Pawelczi: srajdersweba przestałem wchodzić wlasnie przez te ich jeb... art. sponsorowane na wypoku. Oby tu było tak samo
I tak powiem. Bo mnie boli to wszystko. Że do całego tego #!$%@?, który powstał przez wasze nieudolne działania wspólnie z @orlen_lite to brakuje tu dzisiaj jeszcze wjazdu #rumun na ostrej ******