Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +97
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +80
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
#mecz #reprezentacja
Przyznam, że nie wiem na ile te doniesienia mogą być prawdziwe, bo po ostatnich miesiącach obrzydło mi polskie środowisko piłkarskie, bardziej niż kiedykolwiek. Sytuacja ze screena wydaje się być absurdalna, ale skoro komendant policji r-------------y budynek granatnikiem trzyma się stanowiska, to jestem w stanie uwierzyć, że przydupas pewnego dziennikarza bratającego się z pisem też jest utrzymywany przy życiu przez partię.
Lewandowski się tak skończył, że zostanie królem strzelców ligi hiszpańskiej, a Zieliński to jedyny kreatywny zawodnik w tej drużynie. Pewnie, pozbądźmy się wszystkich wartościowych piłkarzy zamiast dać im normalnego trenera i grajmy środkiem Krychowiak-Góralski.
Co do psychy to nie dziwię się, że siada jak się musi użerać z takim
Jak się gra lagę z obrony z praktycznie pominięciem środka
@Hogataa26: co ty od wczoraj tu żyjesz? Bylaby kampania hejtu na piłkarzy, hasła w stylu "niech jadą! Za zagraniczne pieniądze chcą tylko grać" a Polacy by sobie zracjonalizowali że znowu wróg zewnętrzny atakuje Polskę.
Zgadzam się, że ogólnie tak to u nas wygląda, na pewno paski w pompie by się grzały żeby oczernić piłkarzy, ale myślę, że rezygnacja z kadry przez najlepszych grajków rozsadziłaby PZPN.