30zl-40zl dziennie na obiad, to wychodzi za 30dni 900-1200zl a to same obiady XD a gdzie śniadania i kolacje i ewent. jakieś smakołyki. Powiedzmy dodatkowe 500zl miesięcznie. 1700zl. I 300zl akurat na wyjścia i alkohol. 2000zl xD Polska średnia pensja: 3921zł. Mieszkanie 1921zl
I pyk, pora na cs'a xD True fact: polska średnia to minimalna XD #polska #pieniadze #zarobki
@Nullek: @interpenetrate: kto "normlany" je codziennie żarcie z restauracji? W takim przypadku logiczne, że zapłacisz więcej jak po drodze kilka osób musi zarobić.
@michal0110: filet z kurczaka 12.50 za 500g (przecież nie kupisz 250g), 3zł za najtańszy kilogram ziemniaków. Prąd, gaz, olej, przyprawy, odpadki - już widzę jak robisz go za mniej niż 10zł xD
@UwagaWykopy: nikt normalny, ale jak gotujesz sam dla siebie (dla jednej osoby) to wcale nie wychodzi to dużo taniej. No może tylko w głowach ludzi, którzy nigdy nie żyli na własna ręke i nie wiedzą, że oprócz ceny "podstawowych" produktów zawsze są jakieś dodatki, a samo przygotowanie jedzenia generuje też zawsze jakieś "odpadki". Ewentualnie zakładają, że przez cały tydzień dzień w dzień jedzą to samo bo kupili 1kg kurczaka na
@Nullek: spokojnie zrobisz obiad za mniej niż 10 zł, ale raczej na 2-3 dni, na jeden dzień to się zawsze średnio opłaca gotować, szczególnie dla jednej osoby.
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
2000zl xD
Polska średnia pensja: 3921zł.
Mieszkanie 1921zl
I pyk, pora na cs'a xD
True fact: polska średnia to minimalna XD
#polska #pieniadze #zarobki
Komentarz usunięty przez autora
Polska jest najtańszym krajem w Europie i można się tu wyżywić za około 100zł miesiecznie.
Właśnie kończe taki
Ziemniaki 200g = 0,50 zl
Surówka z biedry około 1,50 zl
Filet z kurczaka 250 gramów = 5 zł
To taki szybki przykład.
Komentarz usunięty przez autora
@Nullek: xd? co