Jestem zaszokowany Pudzianem. Pudzian nigdy nie przegrał w takim stylu. Jak przegrał to przeważnie przez duszenie gdy był już zmęczony. A tutaj w pierwszej minucie walki niby nie miał siły podnieść Kalidowa( ͡°͜ʖ͡°) Nie wiem.. może Mario wyszedł do walki z gorączką 39-40 stopni i miał mroczki przed oczami. Pudzian się położył i czekał mimo, że mógł wstać, miotać się, cokolwiek niż pozycja żółwia( ͡°͜ʖ͡°) troche jak w nieudanej sztuce rieslingu. Przypomnijcie sobie np walke Pudziana (był dużo młodszy) z Marcinem Różalskim. Pudzian przegrał dopiero po jakimś duszeniu, a cały czas miał przewage w bitce.
Tylko gorączka 40 stopni jest wybaczalna w tej sytuacji kiedy nie próbujesz się bronić tylko odnajmaniasz pozycje żółwia
@arturek98c: Sprawa wygląda tak, że było już po północy a Mariusz musiał wstać o 5:00 rano i porobić w gospodarstwie. Dodatkowo załadować trochę towaru do przyczepy, żeby pracownicy nie mieli pustych przebiegów.
@arturek98c: Pudzianowi szybko psycha siada jak wyraźnie nie dominuje rywala. On jest ustawiony i niczego nie musi jak to mówi. Odklepuje po ciosach bo po co ma tracić zdrowie jak nie musi być jakimś wojownikiem pnącym się po szczeblach kariery. Ma inne źródła dochodów a to MMA to mały miki.
Jakieś dwa lata temu przeczytałem na mirko wpis o skręcie jądra, jakiś mirek opisywał. I od tego czasu mam to w głowie i jak np. układam się do spania, to zawsze zwracam uwagę, żeby nie wykonać jakichś dziwnych ruchów, żeby się nie przekręciło.
Tylko gorączka 40 stopni jest wybaczalna w tej sytuacji kiedy nie próbujesz się bronić tylko odnajmaniasz pozycje żółwia
#ksw #kanalsportowy #famemma
@arturek98c: Albo zakład u buka... ( ͡° ͜ʖ ͡°)