Aktywne Wpisy
mickpl +1366
cytmirka +175
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Możemy tam dowiedzieć się, że śmiertelnie niebezpieczny miks SSRI+MDMA jest praktycznie pozbawiony ryzyka xD
Otóż nie. Takie połączenie bardzo łatwo może skończyć się w szpitalu.
A ludzie z SIN-u powinni dostać strzała w pysk.
Od paru lat regularnie przez internet i na imprezach upomina się ich o poprawienie tabelki, bo robią nią krzywdę wielu ludziom, ale oni mają to w #!$%@? i przyzwalają na czystki etniczne.
Zagraniczne oddziały sin mają w ulotce SSRI+MDMA zaznaczone jako śmiertelnie niebezpieczne. Polski sin mówi za to ŚMIAŁO BYKU AUUU.
I nie jest to kwestia niedopatrzenia, tylko świadomego wprowadzania w błąd, który może kosztować zdrowie wielu osób, bo jak mówiłem, od kilku lat regularnie męczy się im dupę, o druk nowych tabelek i zmianę tabelki na stronie.
W razie wątpliwości zalecam czerpać wiedzę z zagranicznego sin, bo polski to obsrany gównem chlew.
#jegertilbake #mdma #narkotyki #narkotykizawszespoko #poradnik #ecstasy #sylwesterzwykopem
Jak ktoś chce łączyć mdma i SNRI/SSRI pic rel
A nie jest tak, ze powinowactwo do receptora jest tutaj istotne i na jednym SSRI mdma się przebije a na innym