Aktywne Wpisy
splitt +10
#pokazauto #cybertruck #tesla
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który

źródło: 469039464_10229261220462749_5828392544146792931_n
Pobierz
JoMaHaa +3
Na wypoku mi się takie reklamy wyświetlają, a moja różowa to w życiu dla mnie nic fikusniejszego nie zalozyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasem jak mi się zdarzy przejść obok działu z taką lepsiejsza bielizna to se tylko wzdycham ciężko, wykop mnie jeszcze chce pogrążyć...
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski

źródło: Screenshot_20241206_231222_Chrome
Pobierz
Oznaczałoby to też że z polskiej granicy będzie można zobaczyć wojnę na własne oczy, ale osobiście odradzałbym tego, bo przy zintensyfikowanych działaniach wojennych nietrudno oberwać rykoszetem w pobliżu.
#ukraina
źródło: comment_1671102425ad3lDdP4feuADwIqfqgSA5.jpg
PobierzEDIT: niby mróz ma trzymać do niedzieli, a potem znowu ~0
źródło: comment_1671103022iR8ZqkD1iIUOaTQZu0EL1q.jpg
Pobierz@spinor: Tak, ale szansa, że to zrobią jest mała. Nawet jak wejdą to Ukraińcy są na to przygotowani. To co w tym momencie robimy to najlepsza możliwa sytuacja. My dajemy pieniądze, sprzęt, a Ukraińcy krew. My za to nie musimy swojej przelewać i tego się trzymajmy.
@pilot1123: Od strony Homla nie ma już poleskich błot. Ukraińcy obejdą je od wschodu i dojdą aż do Mińska. Tym samym na zachodzie całe rosyjsko-białoruskie zgrupowanie wojsk znajdzie sie w kotle.
źródło: comment_1671103776WHftskFzyHpJDryIjRKqcA.jpg
Pobierz@oydamoydam: przeoczyłeś na tej mapce drobny detal, rzekę Dniepr. Ukraińcy mogą dość do Homla zostawiają sobie piękne, odsłonięte plecy w stronę Biełgorogu. Brzmi dość samobójczo
@owsikalfred: nie mogę, bo w tym czasie chciałbym rozwijać swoje jdg, aby z 15k skoczyć na 50k i później jak się już ustawię, to chciałbym konsultować swoje prywatne sprawy na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na poważnie, to swój powyższy post sugerowałem działaniem prewencyjnym innych państw, np. Korea Płd., Turcja itp.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pinsk_Marshes
@pilot1123:
1. Zobacz na mapę. Biełgorod jest przy Charkowie (zaznaczyłem czerwoną kropka na
źródło: comment_1671105081Hcfde5osn3ZIbF1JcNRQej.jpg
Pobierz@oydamoydam: tak, walnąłem się, miał być Briańsk.