Wpis z mikrobloga

tag mojej niewidomej kici - #kotkawandzia

Wypoczywająca (nie śpiąca!!! Poznaje!! Nie oszuka mnie :D) z braciszkiem Wandzia prosi o zajrzenie w ten link, fundacja która uratowała Wandę, zaopiekowała się nią, zoperowała, w efekcie czego nie umarła i może cieszyć się całkiem spoko żyćkiem, bierze udział w konkursie, tutaj jeden z Mirków lepiej wyjaśnił:
https://www.wykop.pl/wpis/69468847/fundacja-ja-pacze-sercem-zajmujaca-sie-niewidomymi/

BARDZO PROSZĘ W IMIENIU WANDZI O WPŁATY, nie musza być duże bo chodzi o ilość wpłat :(
Z góry dziękujemy!!!

#kot #koty #zwierzeta #zwierzaczki
czaszkopranie - tag mojej niewidomej kici - #kotkawandzia 

Wypoczywająca (nie śpi...

źródło: comment_1671058175fP3FeLfZU8XoyXxqPCnyfa.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czaszkopranie: i przepraszam ze nic nie dodaje, ale znalazłam ostatnio kotka na wsi, który swoją droga tez ma zaćmienie jednego (prawego) oka i oceniane jest na 50% widoczności ( ͡° ʖ̯ ͡°) wiec tez moze być w połowie slepaczkiem, ale może jeszcze się to odmienić. Szukałam mu gdzies miejsca, ale jakos się stało ze u mnie został XD i go leczę i socjalizuje z reszta kotów,
czaszkopranie - @czaszkopranie: i przepraszam ze nic nie dodaje, ale znalazłam ostatn...

źródło: comment_1671058615kheoGQSc1V1YZb0HZF9zXB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@czaszkopranie: dodam tylko, że aktualnie kitki spadły na 13 miejsce, bez dotacji. Potrzeba koło 150 wpłat, żeby wrócić na miejsce 12, a powiedzmy 400 powinno zagwarantować dotację. Przypominam, ze LICZY SIE LICZBA WPŁAT - jedna złotówka jest super pomocą. Zapraszam do wpłat!
  • Odpowiedz
@Shagot: ma taka sama kropkę na ryjku i maskę jak moj inny kot, Ryszard, spójrz
Jak z jednego miotu będą wyglądać, jeśli ona podrośnie XDDDD ( ʖ̯)
(Ale nie wiadomo czy podrośnie, jeden wet ocenia ja na 9 miesięcy, inny na rok do półtorej a trzeci, zakładający jej książeczkę, zajrzał jej w japsko, powiedział ze takiego kamienia w półtora roku by pewnie nawet nie
czaszkopranie - @Shagot: ma taka sama kropkę na ryjku i maskę jak moj inny kot, Rysza...

źródło: comment_1671060169bqZnr6gZteUEruSSKf6gMH.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@czaszkopranie: może warto wypromować przy rozliczaniu PITu? Ja wolę oddać procent na małe fundacje, gdzie łatwiej ogarnąć co robią. Jestem psiarą zdeklarowaną, ale robisz dobrą robotę ze swoimi kotkami. Oby Hiacynta choć trochę widziała. :*
  • Odpowiedz
POTRZEBUJEMY 1 ZŁ wpłaty, nie więcej, to wystarczy na walkę o ranking, licznik już wspaniale ruszył, jest chyba z 20-30 wpłat w ostatnie pół godziny, ale potrzeba jeszcze kilkuset darczyńców, żeby zabezpieczyć miejsce dotowane. Lecimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@justypl: to chodzi o co innego - aktualnie trwa konkurs ratujemyzwierzaki.pl, który pierwszym 12 fundacjom w rankingu (który jest tworzony na podstawie LICZBY WPŁACAJĄCYCH) gwarantuje dotacje. Promowanie PITu to inna rzecz, a w tym momencie wystarczy wplata 1zł na konto fundacji, żeby podbić wynik w rankingu. Aktualnie kotki są na miejscu 13 - pierwszym, które nie dostanie dotacji. Będzie super jak wyślesz tylko złotówkę na skarbonkę fundacji!
  • Odpowiedz
@RexFortune: ten modem musi leżeć już tak na ziemi porzucony żeby miała niedaleko michy, blisko sralni, kanapy, drapaka, żyć nie umierać, wszędzie jeden skok a to jeszcze nałogowy wysiadywacz wszystkiego
Jak była w fundacji miała na imię Puppa bo LUBI SIEDZIEC XD to mnie przekonało, przysiegam, jej ogłoszenie to było „niewidoma Puppa chce mieć gdzie siedzieć” (,) i rozpisali jaka ona
  • Odpowiedz