Aktywne Wpisy
karo-inka +7
Hej, nie wiem od czego mam zacząć, chyba zacznę od tego że straciłam pracę w lipcu2022, oczywiście rozumiem że mój facet był z tego powodu zadowolony jednak to nie była do końca moja wina(firma splajtowała) szukałam pracy przez 8 kolejnych miesięcy, od 4 miesięcy zaczęłam pracę oczywiście mniej płatną ale nadal szukam nie zaniechałam poszukiwań, jednak to nie jest takie proste w tych "czasach" ????
Największy problem polega na tym że mój
Największy problem polega na tym że mój
#marsz4czerwca #ukraina
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
@blacksmith94x: Na śnieg stuptuty zawsze się przydadzą, nawet w nizinnym lesie. Raki nie, już prędzej jakieś mini raczki czasami, ale to bardziej kwestia komfortu, a nie przeżycia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@blacksmith94x: I jeszcze jedna rzecz zimą: w kieszeni zawsze latarka, a w plecaku mały termos z gorącą herbatą i jakiś baton.
Tylmanowa-Koziarz-Bereśnik-Szczawnica
Rabka Zdrój-Maciejowa-Stare Wierchy, powrót tą samą drogą (albo dłuższa wersja Rabka Zdrój-Maciejowa-Stare Wierchy-Łapsowa Polana-Nowy Targ)
Mszana Dolna-Luboń Wielki-Rabka Zdrój
Raczki na pewno się przydadzą, ja zaliczyłam glebę kilka razy bez nich ;)