@noekid: Mmm nie ma to jak KRAFTOWE (bardzo popularne określenie ostatnimi czasy) „mięso” z kija w tortilli zalane sosami do porzygu i ilością surówek w stosunku 90:10 xD
@Megawonsz_dziewienc: ¯\_(ツ)_/¯ ostatnio byłem w rzeszowie, akurat głodny i musiałem czekać z pół godziny... i się okazało, że na projektancie jest Dara... no to wstąpiłem
szczerze - 4/10 to max, ale to może głód. Kebab na moim zadupiu nie mając żadnej konkurencji jest dużo, dużo lepszy
@Turbonekro: No ja tak robię od dawna, wołowina z mała ilością tłuszczu + tłusta karkówka w proporcjach 3:1, przyprawy (wedle uznania), jogurt naturalny mały, bułka tarta (na 2,5kg mięsa dwie duże łyżki bułki tartej. Mieszasz, zawijasz w folie spożywcza, mrozisz a później kroisz plasterki zamrożonego mięsa i na suchej patelni czy grillu elektrycznym. Jest pyszne ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_1670878925dWxDrzza9QL8cW3so3HSnS.jpg
Pobierzszczerze - 4/10 to max, ale to może głód. Kebab na moim zadupiu nie mając żadnej konkurencji jest dużo, dużo lepszy
Komentarz usunięty przez autora