Wpis z mikrobloga

@Megawonsz_dziewienc: ¯\_(ツ)_/¯ ostatnio byłem w rzeszowie, akurat głodny i musiałem czekać z pół godziny... i się okazało, że na projektancie jest Dara... no to wstąpiłem

szczerze - 4/10 to max, ale to może głód. Kebab na moim zadupiu nie mając żadnej konkurencji jest dużo, dużo lepszy
  • Odpowiedz
@Turbonekro: No ja tak robię od dawna, wołowina z mała ilością tłuszczu + tłusta karkówka w proporcjach 3:1, przyprawy (wedle uznania), jogurt naturalny mały, bułka tarta (na 2,5kg mięsa dwie duże łyżki bułki tartej. Mieszasz, zawijasz w folie spożywcza, mrozisz a później kroisz plasterki zamrożonego mięsa i na suchej patelni czy grillu elektrycznym. Jest pyszne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz