Aktywne Wpisy

DiscoPoloinfo +23
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar

źródło: edyta-folwarska-olsniewa-na-planie-nowej-edycji-discostar---jej-stylizacja-robi-furorejpg
Pobierz
Tumurochir +258
Jakiś czas temu po ulicach Śremu zaczęły krążyć "Patole Obywatelskie" po tym, jak kilku Kolumbijczyków zaatakowało przechodniów.
Prawicowy internet z Konfokacapami na czele zachwycał się młodymi patusami, którzy chodzili po mieście i szczuli na Turasów robiących kebsy. Polscy husarze pobili nawet jakiegoś ciemnoskórego przechodnia, tak po prostu, bo sobie przechodził i miał zbyt ciemną skórę.
Organizator patroli na jednym z nagrań przedstawił kobietę, która została niedawno pobita przez Gruzina. Obcokrajowiec rzekomo miał podejść do niej losowo na ulicy szukając zaczepki, a potem miało dojść do rękoczynów.
W
Prawicowy internet z Konfokacapami na czele zachwycał się młodymi patusami, którzy chodzili po mieście i szczuli na Turasów robiących kebsy. Polscy husarze pobili nawet jakiegoś ciemnoskórego przechodnia, tak po prostu, bo sobie przechodził i miał zbyt ciemną skórę.
Organizator patroli na jednym z nagrań przedstawił kobietę, która została niedawno pobita przez Gruzina. Obcokrajowiec rzekomo miał podejść do niej losowo na ulicy szukając zaczepki, a potem miało dojść do rękoczynów.
W

źródło: temp_file6938861893036475587
Pobierz
Sprawa dość nietypowa, ale jak już wymyślę jak to będę potrzebował nagłośnienia do kręcenia małysza
Osoba z mojej dalszej rodziny przebywa w jednym z warszawskich domów seniora, którego nazwy nie wymienię. Ogólnie są tam okropne warunki. Sytuacja jest ogólnie akurat z tym "dziadkiem" wyjątkowo trudna jeszcze z innych względów, ale zasadniczo to wołam Mirków z tagu #prawo do pomocy. Część rodziny twierdzi, że nic się zrobić nie da bo właściciele tej placówki mają za duże plecy.
Help.
#warszawa #domstarcow
ugułem kuratorem dziadka jest jego córka i ona decyduje o domu starców, więc nie rozumiem czemu powołujesz się na plecy placówki,
dziwne że córka pozwala na takie poczynania placówki i zwyczajnie nie przeniesie ojca gdzieś indziej.
A poza tym to generalnie mamy