Aktywne Wpisy

Lewusx +590
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do

DosKapp4 +205
W Berlinie przy dworcu głównym płatność karta od 10€ XD
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka
Ciekawe kiedy Niemcy wejdą w XXI wiek
#niemcy #bekazniemca #gotowka

Za dzieciaka kochałam psy, koty były w moich oczach wredne i egoistyczne, ciągle przede mną uciekały:D bardzo przeżyłam śmierć mojej suczki - mieszańca z lekko kręcona sierścią, dużym pyszczkiem i o zaciętym charakterze. Stwierdziłam że już nie przygarnę żadnego psa a już tym bardziej kota.
No i stało się - kot miał zostać oddany do schroniska bo błąkał się ulicami a na okres zimowy przygarnęły go do piwnicy dwie kobiety. Nie chciałam żeby poszedł do schroniska, nie wiem co mną kierowało ale napisałam do tych kobiet że przygarnę kotku!
Co ciekawe kot wobec obcych jest zdystansowany, a przy pierwszym spotkaniu od razu zaczął się do mnie łasic, spał obok chociaż nocą wchodził pod wannę przez jakiś czas. Jest bardzo łagodny, przytulasny, troszkę głupi ale bardzo kochany. Mój kiciuś
Jeżeli chcesz mnie atakować to proszę bardzo. Trzecia powieka bardzo często jest objawem choroby, złego stanu zwierzęcia. Bardzo fajnie ze właścicielka nie zbagatelizowała problemu i poszła do weterynarza.
Powinno być zupełnie wsunięte. Ale nie zawsze musi oznaczać chorobę. Ale często oznacza
Nie panikuj XD