Aktywne Wpisy

qew12 +267
Wczoraj pojechałem spotkać się ze znajomą z wykopu.
Poznaliśmy się na wykopie. Proponowała wymianę memów, żeby oswoić się z pisaniem z kimś przez internet. Potem pomagała mi odezwać się na vc przez discord.
Przed wyjazdem było strasznie ciężko, już chciałem odwoływać wszystko. Dostałem straszną biegunkę. Parę godzin przed wyjściem byłem pięć razy byłem w toalecie w domu, bez przerwy mi się chciało. Myślałem że będę mieć ogromny ból tyłka, tak jak kiedyś
Poznaliśmy się na wykopie. Proponowała wymianę memów, żeby oswoić się z pisaniem z kimś przez internet. Potem pomagała mi odezwać się na vc przez discord.
Przed wyjazdem było strasznie ciężko, już chciałem odwoływać wszystko. Dostałem straszną biegunkę. Parę godzin przed wyjściem byłem pięć razy byłem w toalecie w domu, bez przerwy mi się chciało. Myślałem że będę mieć ogromny ból tyłka, tak jak kiedyś

Charia +21
Atencja na to ze jestem piękna i szczupła a twoja dupa to ułana świnia pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°) #chwalesie #pokazmorde

No to cóż, ćwiczenia wojskowe nie są obowiązkowe, jak nie chcesz iść to twoja sprawa, ale przyjmij tego konsekwencje. XDDD
Wiedziałem, że prędzej czy później ludzie z takimi poglądami sami dostaną plaskacza w podobnej sytuacji, ale nie sądziłem, że nastąpi to tak szybko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście nie liczę nawet na to by nastąpiła w nich jakakolwiek refleksja na ten temat, to by było zbyt wiele.
#koronawirus
Pokaz taki przyklad
Syndrom wyparcia już? Pewnie nikt nigdy segregacji nie popierał, co nie?
Nie, nie będę ci przytaczał takich przykładów. Jeśli nie pamiętasz tego typu sytuacji to mogę jedynie współczuć pamięci złotej rybki.
Nie, no jakie wyparcie. Pokaz JEDEN taki wpis ze sporej czesci. Moze masz lepsza pamiec ode mnie.
Ok, juz wszystko wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś trochę bezczelny sugerując, że nie było ludzi popierających segregację sanitarną, ale muszę ci zepsuć narrację byli i niestety było ich sporo. A teraz część z nich dostała plaskacza na ryj poglądami, które sami popierali.