Aktywne Wpisy
illmatic +190
#ukraina #oswiadczenie #wojna #lidl #biedronka #niedzielahandlowa
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Bill_Kilgore +401
Niby fajnje że Maroko czy Chorwaci awansowali po pojedynkach z lepszymi rywalami, ale to oznacza że conajmniej 3 z 4 meczów będzie fatalne do oglądania. Romantycy futbolu nie widzą, że założenia taktyczne obu tych ekip są wręcz takie same jak orłów czesława, czyli 80% czasu gry w głębokiej obronie, jakieś próby kontrataku, a jak wynik sie zgadza - wywalanie piłki na oślep xD Różnica jest jedynie w skuteczności, zarówno w ataku jak i w obronie. A, no i nad jednymi sie spuszczacie a drugich hejtujecie za styl xD
#mecz #mundial
W ligach też są słabi i silni. A jak jesteś słaby i nie chcesz zlecieć z ligi to grasz autobus+laga.
Jak w tamtym roku bożek wykopków Paulo Sousa kompromitował się na euro, to wykopki pisały że żałośni piłkarze.
Teraz to piłkarze są świetni, tylko trener fatalny.
@first: pewnie tak, nie mniej jednak same założenia są w gruncie rzeczy takie same, różnica jest tylko i wyłącznie w skuteczności (od prób wychodzenia do piłki, przez celność podań aż po strzały celne) a na to czesio już wpływu nie miał
Komentarz usunięty przez autora Wpisu