Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +27
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Komentarz usunięty przez autora
Nabijasz się z Polaków, ktorzy nie cierpią widoku nazwiska Bandery na pomnikach i tabliczkach z nazwami ulic.
Twój niby żart polega na tym, że nazwisko Bandera ma to samo brzemienie co flaga po polsku.
Według twojego przekazu - słowo bandera jest tutaj w Polsce na pomniku i nikogo to nie drażni. I w domyśle - to dlaczego Polacy dostają białej gorączki na widok nazwiska Bandera na ulicach Ukrainy. Powinni sobie
Komentarz usunięty przez moderatora
Naśmiewam się z idiotów, którym słowo bandera kojarzy się wyłącznie z jednym i którzy wszędzie widzą ukrainizację Polski. Idiotów, którzy skorzy uwierzyć - gdyby podać im ten obrazek bez kotwicy, z odpowiednim komentarzem - że Ukraińcy stawiają już w Polsce pomniki ku czci zbrodniarza.
Śmieję się z takich jak Ty, którzy wszędzie widzą spiski i nie potrafią dostrzec szerszej perspektywy, czy też odrobiny
A wracając do Bandery - dlaczego go nie lubisz?
Nie muszę Ci się tłumaczyć dlaczego nie lubię, dla normalnego człowieka to oczywiste. Nie domyślasz się?
Nie lubisz Bandery, a spamujesz tu tagiem wołyń razem z heheszkami?
Wołń to takie heheszki dla ciebie?
Nie zmienia to faktu, że to Ty jesteś tutaj największym heheszkiem.
Kończę z Tobą dyskusję bo nie ma ona żadnego sensu, a ja wolę pobawić się z psem niż dalej z Tobą dyskutować.
Komentarz usunięty przez autora