Aktywne Wpisy

BadSebastian +24
Babcia mi kiedyś opowiadała, że na krótko przed rzezią wołyńską żołnierze niemieccy chodzili po polskich wsiach i ostrzegali Polaków "że nadchodzą Ukraińcy, i że jeśli chca, to mogą iść z nimi do miasta gdzie będą bezpieczni", ale większość Polaków nie chciało opuszczać swojego domostwa.
#wolyn #ukraina
#wolyn #ukraina

Tywin_Lannister +73
Jedna z największych czystek etnicznych w historii. Rzeź, w której chodziło tylko o to, żeby wybić jak najwięcej Polaków, w jak najbardziej bolesny i makabryczny sposób.
Tymczasem taki palant odpali Twittera, stworzy debilną metaforę i sprowadzi całą dyskusję do klasycznej sraki, jaką jest w tym kraju PiS vs. PO xd Nie wiem, jakim cudem on zrobił taką karierę z tym gwoździem w mózgu.
Podobny poziom prezentują zresztą ci, którzy zarzucają wspierającym Ukrainę
Tymczasem taki palant odpali Twittera, stworzy debilną metaforę i sprowadzi całą dyskusję do klasycznej sraki, jaką jest w tym kraju PiS vs. PO xd Nie wiem, jakim cudem on zrobił taką karierę z tym gwoździem w mózgu.
Podobny poziom prezentują zresztą ci, którzy zarzucają wspierającym Ukrainę

), że to wina łącza.. mam 800mb//s i nie ma znaczenia czy podłączę się pod Wi-Fi czy kablem.. ni chuchu… mecz nie pójdzie na tvpsport. Koniec. Reklamę pan oglądanie i koniec.
Wszystkie inne netflixy, hbo i inne zapierniczają jakby wyprzedzały moje myśli (na fhd 1080 jak nie więcej).
Wyprzedzam pytania: TV nie mam bo i po co.
Pytam ze zwykłej ciekawości jak tam u Was ze streamingiem z TVP za 2mld rocznie ( za niedługo już prawie 3 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
#mecz #mundial #tvp #tvpsport
Może to faktycznie adblock? Spróbuje wyłączyć następnym razem.
@owens: żaden błąd nie wyskakuje. Zwykle ostatnia z reklam się zatrzymuje przy końcu (czasem wcześniej) i taki „zacięty” kadr trwa w nieskończoność. Na nim raz jest, a raz nie „kółko ładowania contentu”.
I tak.. niestety nadal mieszkam w Polsce ( ale nie w Sosnowcu).