Aktywne Wpisy
w3exe +1549
#tvpis oni nie są normalni. Witamy na Białorusi
Norbercikk +74
Przed Państwem Idol niektórych Wykopowiczów i przedstawiciel najprawdopodobniej kilku milionów osób.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu
Lepszy zły pokój od dobrej wojny.
Tutaj jedynie 33 dni, co to jest? Nie można tego porównywać do czołgania się w okopie pod gradem pocisków artyleryjskich, odrywania jąder, straty przyjaciół.
Tutaj tylko miesiąc z życia wyjęty.
Ale te #!$%@? w rurkach(bo inaczej akurat ich nie potrafię określić), które twierdziły, że ukraińscy mężcyźni powinni walczyć aż do Moskwy, jakieś odszkodowania, rozbrojenia, nagle srają się o kilka tygodni ćwiczeń.
Wojna jest zła i tyle, podobnie jak niewolenie mężczyzn.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #afera #polska #pieklomezczyzn
@Fan_Morawieckiego: Bo nie powinna. Jak Rosjanie zaatakują Polskę to też im oddasz trzy-cztery województwa za pokój (który, umówmy się, pewnie i tak nie potrwa za długo)?
@TotalDisaster: Co innego obrona wolności, co innego dalsze żądania. Ja nie mówię o krytykowaniu Ukrainy za walkę o swoją wolność. Ja mówię o tych internetowych napinaczach co mówią granica z 2013, rozbiory Rosji, Putin przed Trybunał, rozbrojenie.
Nie bacząc czyimi rękami to będzie
No, parę takich dzbanów jest co chcieli zarządzać ciałami Ukraińców, a teraz płaczą, ale to nie odbiera racji reszcie protestujących przeciwko niewolnictwu
@Fracture: Ale ja jestem przeciw. Po prostu bawią mnie te dzbany
@Fan_Morawieckiego: Popierałabym negocjacje z rosją, gdyby nie fakt, że to nie ma najmniejszego sensu. rosja i tak znowu zaatakuje, tak jak zaatakowała po porozumieniach mińskich. Jakiekolwiek próby negocjacji to
@PomidorovaLova: Czas gra na niekorzyść Rosji