Wpis z mikrobloga

Mirki w #zwiazki - macie teraz niepowtarzalną okazję na sprawdzenie czy w swoim związku jesteście czymś więcej niż bankomatem/wymiennym opiekunem potomstwa. Spytajcie swojej kobiety co uważa o #obowiazkowecwiczeniawojskowe i czy wg mniej powinniście iść na ćwiczenia lub nawet na wojnę. Jeśli odpowiedź będzie twierdząca to mam dla was przykrą wiadomość. Ja nawet nie musiałem pytać bo moja różowa sama podjęła temat i że nie ma opcji żebym jechał na jakieś ćwiczenia/ewentualną wojnę i zaczęła wymyślać co możnaby wykombinować abym mógł tego uniknąć. Takich różowych Wam też życzę.

#rozowepaski #niebieskiepaski
  • 22
  • Odpowiedz
@aski hmmm... no nie wiem, może właśnie jesteś potrzebny jako bankomat i dlatego nie chce Cie puścić na ćwiczenia, bo masz kasę załatwiać a nie dla szkolić.
  • Odpowiedz
@PanMaglev: @Ser_Rdest: ja w ogóle nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jak już ktoś jest bo jest taka, a nie inna sytuacja życiowa to chyba lepiej wiedzieć, że może coś oprócz tego też się liczy
  • Odpowiedz
@moll Racja. Zapędziłem się. Jestem przed drugą kawą więc jeszcze nie myślę.

@Bananek2
Myślę że każda kobieta z rigczem powinna sprzeciwiać się obowiązkowemu poborowi mężczyzn, nie ważne z jakich powodów.
  • Odpowiedz
@aski: dobra ale wymyśliła czy tylko tak pogadała? Bo istnieje ryzyko, że to tylko uśpienie twojej uwagi i jak w końcu jednak pojedziesz ("oj nie udało się...misiu nieee ;(") to wór kręcony będzie nie tylko na jednostce

Just sayin
  • Odpowiedz
Myślę że każda kobieta z rigczem powinna sprzeciwiać się obowiązkowemu poborowi mężczyzn, nie ważne z jakich powodów.

@FlimboQuest: dużo kobiet na szczęście tak robi. Osobiście nie znam żadnej której przez usta by przeszło że facet ma iść na pobór to tak trzeba, tylko każda #!$%@? wraz z chłopem (z konserwatywkami nie utrzymuję bliskich stosunków)
  • Odpowiedz
@aski: moja uznala ze to straszne i ze powinnismy emigrowac (nie tylko przez to, przez pisowski caloksztalt) . A ze sa kobiety ktore to popieraja to ciezko bylo jej w to uwierzyc i uznala ze to jakies patuski pewnie albo inne reklamówki z tesco.
  • Odpowiedz
@aski: Przecież w związkach małżeńskich większość żon będzie krytyczna co do tego obowiązku z prostej przyczyny- ktoś musi zarabiać na rodzinę i kredyty- a najczęściej mąż więcej zarabia.
  • Odpowiedz
@agent001: ja staram się ogarnąć z kolegą jak wykorzystać jego chorobę, żeby go nie wzięli (żeby nie było że oszukiwanie, serio jest chory, ale zachorował po komisji). Tak samo masa kobiet się głowi, jak swojemu chłopu pomóc, jeśli on nie chce być przymuszany do ćwiczeń. Ale wykopki widziały ze dwa wpisy julek na twitterze i sądzą, że jak zwykle cały świat jest przeciwko nim a kobiety już tylko czekają aż
  • Odpowiedz