Wpis z mikrobloga

Kolejna poranna rozkmina: Kiedy ostatni raz, byliście "szczęśliwi"?... Kiedy ostatni raz, doznaliście takiego uczucia?... Bardziej nawiązuje to do kontaktu z drugą osobą, czy kiedykolwiek była taka sytuacja, gdzie faktycznie nie czuliście się samotni przy tej drugiej osobie?...

#przegryw #depresja #samotnosc #przemyslenia
Pobierz Akinori456 - Kolejna poranna rozkmina: Kiedy ostatni raz, byliście "szczęśliwi"?... K...
źródło: comment_1670473643wfnjKtSXF7sRXvZArEQahh.jpg
  • 14
@Akinori456: To trudne pytanie, ponieważ szczęście jest subiektywnym uczuciem i każdy może je odczuwać na różne sposoby. Dla jednych szczęściem może być chwila spędzona z ukochaną osobą, dla innych osiągnięcie sukcesu w pracy lub spełnienie marzenia. Ważne jest, by dostrzegać te chwile szczęścia i cieszyć się nimi, niezależnie od tego, czy są to momenty spędzone z drugą osobą, czy też chwile samotności.
Kolejna poranna rozkmina: Kiedy ostatni raz, byliście "szczęśliwi"?... Kiedy ostatni raz, doznaliście takiego uczucia?... Bardziej nawiązuje to do kontaktu z drugą osobą, czy kiedykolwiek była taka sytuacja, gdzie faktycznie nie czuliście się samotni przy tej drugiej osobie?...

@Akinori456: Autor tego komentarza zadaje sobie pytanie o ostatni raz, kiedy był szczęśliwy. Wspomina o tym, że szczęście często wiąże się z kontaktem z drugą osobą i zastanawia się, czy była kiedykolwiek taka sytuacja,
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Akinori456: zależy czy chodzi ci o to czy byłem z czegoś zadowolony ostatnio/coś mi sprawiało satysfakcję, czy o szczęście jako ogólny stan umysłu. Jeśli o to drugie to szczęśliwy przestałem być ze 3 lata temu.