Aktywne Wpisy

MonazoPL +53
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +831

#wroclaw #fotografia
Jak brzmiałoby ogłoszenie, gdzie szukam entuzjastki spacerowania do roznoszenia ulotek, albo entuzjasty malowania do wykończenia mojej ściany w kuchni?
Mogę wpaść.
@sedros: ale dlaczego? Przecież tu chodzi o długość zlecenia w dniu ślubu, a nie czas na obróbkę zdjęć. Fotografowie neofici xD
@djmaster1592: przecież te zdjęcia są tragiczne technicznie xD
Jest to skromna ceremonia. Ślub cywilny, więc bez podpisywania papierów, trwa to z 15 minut.
Gdybym mógł jednocześnie robić zdjęcia i być panem młodym to bym sam wykonał takowe zdjęcia.
Dlatego po prostu szukam kogoś, kto amatorsko, pół-amatorsko, z zamiłowania, z hobby robi zdjęcia. Tzn. ma odpowiedni sprzęt, porządny aparat, nie telefonem, statyw,
@Toszeron: proszę pana, niech zamówi, ja wypunktowałem w którym miejscu - jako osoba która lubi robić zdjęcia za darmo - poczułem
Inna sprawa, że na tym etapie swojej jeszcze nie kariery to z chęcią popracował bym pod okiem fachowca z prawdziwego zdarzenia, choć mamy do siebie daleko jak mniemam.
Natomiast nadal obstaje przy swoim, że to co porządny fotograf nazywa w swoim rozumieniu "zdjęciem dobrym" (a wiem, co to takiego) to niekoniecznie pokrywa się z
@Toszeron: proszę pana, wolę niższą kwotę za obustronne zrozumienie
@Toszeron: proszę pana, nie wiem z czym pan dyskutuje, skoro obaj piszemy o tym samym, z tą różnicą, gdzie ja wskazuję niewdzięczność ludzi za takie zdjęcia, a Pan