Wpis z mikrobloga

Nigdy wczesniej nie posiadalem konta na portalach randkowych i tez ich zbytnio nie przegladalem, ale od niedawna zalozylem sobie pusty profil na sympatii, zeby zobaczyc co tam sie dzieje i musze stwierdzic, ze to jest kompletny game over dla wiekszosci bezdzietnych facetow po 30... Przewaga kobiet na tym portalu to samotne matki, jakies grube babochlopy z wyglonymi bokami i pedzlem na glowie. Kobiety 40+ sa bardziej zadbane i w ogole wygladaja mlodziej od tych 30+ co jest dla mnie kompletnym maindfuckiem. Dla bezdzietnych facetow po 30 pozostaje juz bycie #!$%@?, dziwkarzem albo probowac szczescia za granica, gdzie egzotyka bedzie grala kluczowa role. Sporo polskich facetow skonczy w tym nedznym kraju jako #!$%@? koniobijcy i samobojcy.
#zwiazki #przegrywpo30tce #przegryw
  • 4
  • Odpowiedz
@WozkowyUDT: Po 30, zajebisty okres i od groma dziewczyn w najróżniejszym wieku zainteresowanych Tobą... jak można uważać, że ten wiek to przegryw. Najlepsze lata.
  • Odpowiedz
@apo: To sie tyczy facetow z wygladem i jakas pozycja zawodowa i spoleczna. Ja mam tylko oszczednosci pozwalajace wziac kredyt na mieszkanie i w miare dobry wyglad. Moze w wiekszych miastach jest inaczej, bo ja narazie ograniczam sie do swojego powiatu i okolic i widze #!$%@? dramat.
  • Odpowiedz