Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +341
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
kornel-mir +419
Wiem, że nie powinienem tagować ale jest 04:54. Spałem 4 godziny, pierwsza myśl po przebudzeniu, pobór cywila do wojska.
Chłop siedzi, nie wychyla się, płaci ogromne podatki, nie robi afer, dobrze żyje z sąsiadami, mało odłożonych peniędzy ale jakoś wiąże koniec z końcem.
i nagle przez widzimisie rządu ma iść na front jako mięso armatnie, wykresy im się nie zgadzają? brakuje im ochotników? Nasze wojsko to też jedno wielkie xD.
Sorry, ale jak przyjdzie wojna do tego kartonu to bezpieczniej będzie złapać się za linę i skończyć żywota w lesie. Przecież to będzie rżnięcie polaków jak niewinnych baranków. Powtórka z rozrywki, głowy "państwa" znikną gdzieś w krajach raju podatkowego, a szarak ma ginąć za dobro ojczyzny.
Nie wiem już co myśleć, nie moge spać, myśli mam ciągle pomieszane
No offense dla żołnierzy którzy na prawdę służą temu krajowi, jesteście super.
Chyba, ze jestes #!$%@?
Ja też kompletnie nie nadaje się do wojska. Siedzący tryb pracy - ja to nawet 100 m nie przebiegnę. Także trochę mnie to martwi…
No
@Isselmonde: wszystko to, co mam, zawdzięczam ciężkiej pracy mojej rodziny i własnej. Od tego zasranego państwa otrzymujemy tylko kolejne kłody pod nogi i zniewagi. Podziękuję za takie prawa
@Z8ysiu: #!$%@? to są ludzie idący na rzeź by walczyć za interesy fikcyjnego państwa które nie potrafi sobie zapewnić armii zawodowej xD
W jaki sposób Polska ma prowadzić wojnę? Jak niby miałaby wyglądać wojna obronna? I kto niby miałby kraju bronić?
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta
Tak Ci się tylko wydaje xD to spróbujcie to samo ze swoją rodzinką zrobić w Somalii xD