Aktywne Wpisy

Smarek37 +342
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
źródło: IMG_20240603_190020
Pobierz
qeti +82

#bekazpisu #bekazprawakow #polska #gospodarka #heheszki #bekazpodludzi
@MglawicaKraba: albo o czymkolwiek właściwie
Weź przestań. Moja teściowa jest po SGH, głosowała na nich regularnie, a ostatnio mówiła że Gierek był spoko, bo tak w filmie pokazali. ( ಠ_ಠ)
@Lonesome_road: ale nawet jak inflacja spadnie to chleb i tak będzie jeszcze droższy niż te 10zł mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krisip: Jak obniży się wystarczająco to spadną. Wszak deflacja nazywana jest ujemną inflacją. Poza tym, ile razy można przeklejać ten sam tekst? Chochoł powstały w wykopwych łbach.
@kipowrot raczej upieczona kulka z mąki. Daleko mi do chlebowego purysty, ale cokolwiek sensownego nawet w biedronce kosztuje już koło 4 złotych. Te najtańsze chleby są straszne, już po 5-6 godzinach, a co dopiero na drugi dzień:c
@RaghNaarRoog twoja teściowa jest pewnie po SGPiS, a nie po SGH