@Mandragora007 Marta była wcześniej bardzo lubiana, wydawała się normalną, skromną dziewczyną, a w ostatnim odcinku wyszło, jakby przyszła tu po fejm i following na insta. Nie chciało jej się wziąć urlopu, ani przyjechać do męża, o przeprowadzce nie było mowy. Związek to jednak pewna sztuka kompromisu...
Ależ oczywiście moja opinia na jej temat w programie to też inna bajka. Fakt jest taki, że jako jedyna unika jakichkolwiek wyjaśnień. Jej sprawa , ale zrobiła na swoim wizerunku sporą rysę. I czar niedługo pryśnie.
Sądzę, że żywiła ogromne nadzieje że jak będzie tak zajebiście dystyngowana, to wezmą ja do projekt lady, zamiast Rodzynkowej. Albo do śniadaniowki na gotowanie.
Ona chyba myślała, ze to się rozmyje jak będzie robić swoje i reklamować się na insta. Ze ludzie się skupią na tym i to, co wyniknie na koniec z programu, nie będzie już dla nikogo istotne. No niestety przeliczyła się, dlatego farmazoni, że nie może nic odpowiedzieć
@Mandragora007 ja jej od początku nie lubiłam. Strasznie nudna para. Za nudna. Normalnie ktoś taki miałby już dawno męża w szczególności jeśli chciałby go mieć - a ona chciała. Więc była podejrzana już na starcie. Bo co? Mamarysia to po samym wyglądzie widać z czym ma problem. Jamnikara? Również. A tutaj?
Te jej ciągle komentarze - "odpowiem jak będę mogła ", "nie mogę odpowiadać jeszcze na pytania". Pier*Oli jak potłuczona.
Prawda jest tak, że chyba jest w szoku jak bardzo spierniczyla swój obraz ostatnim odcinkiem.
#slubodpierwszegowejrzenia
Sądzę, że żywiła ogromne nadzieje że jak będzie tak zajebiście dystyngowana, to wezmą ja do projekt lady, zamiast Rodzynkowej. Albo do śniadaniowki na gotowanie.
Szybkie unfollow.