Aktywne Wpisy
dajgryza +201
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
#nfs #ea #konsole #gry #xbox #xboxone #xboxseries #ps5 #ps4 #ps4pro #playstation
Na fajną arcade śmigałke trzeba na solar crown czekać
No nie da się jeździć tymi samochodami. @Kashankovsky: Nie ma co mówić, że to arcade, bo to nie o to chodzi. W takim NFSU1,2,MW też było arcade, ale jednak wiedziałeś, że jedziesz samochodem, że masz kontrolę nad tym gdzie pojedzie, nawet w hejtowanym Dircie 5 jeździło się bardzo przyjemnie i zrobiłem go na 100%, a tutaj tak:
Odczucie prędkości zerowe. Milion razy przeszedłem pierwsze NFSU, bo tam jadąc stockowym Golfem czwórką już wydaje Ci się że z----------z, mając przy tym 100%
Poza tym zgadzam się ze wszystkim, właśnie ogrywam w gejpasie darmowe 10h i szczerze to nie wykorzystam tego czasu, bo gra jest oczywiście drewniana. Gdyby nie grafika to wygląda jak port