Wpis z mikrobloga

eee nic ? Danie zostało tak podane, mi to nie przeszkadzało


@patryczaki: No ja bym wolał zjeść normalne danie obiadowe, niż babrać się z takim przerośniętym szaszłykiem.

Aha, coś jeszcze - Nie stawia się spacji PRZED: kropką, wielokropkiem, dwukropkiem, wykrzyknikiem, przecinkiem, znakiem zapytania, nawiasem zamykającym, cudzysłowem zamykającym.
@AdministratorDanychOsobowych: Dokładnie tak "Dietetycy co jakiś czas ostrzegają miłośników wołowiny – jeśli twój ulubiony burger jest krwisty lub średnio wysmażony, może zawierać groźne dla zdrowia i życia bakterie Escherichia coli. Według ekspertów każdy rodzaj mięsa zawiera bakterie, ale jeśli nie zostaną zniszczone poprzez odpowiednie przygotowanie, będą stanowiły zagrożenie dla organizmu. Specjaliści chcą skłonić konsumentów do sięgania po dobrze wysmażoną wołowinę – zwłaszcza, jeśli mówimy o mięsie mielonym."

"Mielenie mięsa wystawia o
@MalowanyPtak o proszę pan hrabia burgera je sztućcami, przynosisz własne srebrne czy już w rzemieślniczej burgerowni podają je razem ze srebrną taca.

A te burgery wyższe niż szersze. To typowa januszerka biznesu.
Wiadomo, że lepiej napchać w górę jak wszerz.
Nie zrobią szerszego bo zbankrutują. Dlatego żeby wyglądał na "porządny" i rzemieślniczych. To idą w górę jakby to była jakaś #!$%@? jenag.
A jak próbujesz go spłaszczyć to wszystko #!$%@? się na