@AdministratorDanychOsobowych: Dokładnie tak "Dietetycy co jakiś czas ostrzegają miłośników wołowiny – jeśli twój ulubiony burger jest krwisty lub średnio wysmażony, może zawierać groźne dla zdrowia i życia bakterie Escherichia coli. Według ekspertów każdy rodzaj mięsa zawiera bakterie, ale jeśli nie zostaną zniszczone poprzez odpowiednie przygotowanie, będą stanowiły zagrożenie dla organizmu. Specjaliści chcą skłonić konsumentów do sięgania po dobrze wysmażoną wołowinę – zwłaszcza, jeśli mówimy o mięsie mielonym."
@MalowanyPtak o proszę pan hrabia burgera je sztućcami, przynosisz własne srebrne czy już w rzemieślniczej burgerowni podają je razem ze srebrną taca.
A te burgery wyższe niż szersze. To typowa januszerka biznesu. Wiadomo, że lepiej napchać w górę jak wszerz. Nie zrobią szerszego bo zbankrutują. Dlatego żeby wyglądał na "porządny" i rzemieślniczych. To idą w górę jakby to była jakaś #!$%@? jenag. A jak próbujesz go spłaszczyć to wszystko #!$%@? się na
@MilionerPrzed30 bo to nie jest burger jak wszyscy piszą tylko bao Bao, zwane także baozi, to bułeczki lub kluski. Bao robi się z mąki pszennej, drożdży i tłuszczu. Sekretem bułeczek bao jest to, że gotuje się je na parze.
#wroclaw
@takinick: Przerośnięte szaszłyki.
@patryczaki: No ja bym wolał zjeść normalne danie obiadowe, niż babrać się z takim przerośniętym szaszłykiem.
Aha, coś jeszcze - Nie stawia się spacji PRZED: kropką, wielokropkiem, dwukropkiem, wykrzyknikiem, przecinkiem, znakiem zapytania, nawiasem zamykającym, cudzysłowem zamykającym.
@StaryWedrowiec: A to "nie" dlaczego napisałeś wielką literą?
"Mielenie mięsa wystawia o
A te burgery wyższe niż szersze. To typowa januszerka biznesu.
Wiadomo, że lepiej napchać w górę jak wszerz.
Nie zrobią szerszego bo zbankrutują. Dlatego żeby wyglądał na "porządny" i rzemieślniczych. To idą w górę jakby to była jakaś #!$%@? jenag.
A jak próbujesz go spłaszczyć to wszystko #!$%@? się na
Bao, zwane także baozi, to bułeczki lub kluski. Bao robi się z mąki pszennej, drożdży i tłuszczu. Sekretem bułeczek bao jest to, że gotuje się je na parze.
Komentarz usunięty przez autora
@choochoomotherfucker: Żeby jakiś głąb miał punkt zaczepienia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Anon2139: To się zgniata, żeby wszystkie soki puściły właśnie wtedy kiedy jesz, żeby poczuć te wszystkie smaki.